Doliu în muzică! Lawrence Leathers, găsit mort! Avea doar 37 de ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/06/2019, 11:49
Doliu în muzică! Lawrence Leathers, găsit mort! Avea doar 37 de ani
Lawrence Leathers a murit la vârsta de 27 de ani. Sursa foto: WBGO

Cântărețul de jazz din Statele Unite ale Americii Lawrence Leathers a fost găsit mort la vârsta de 37 de ani, iar două persoane au fost arestate în urma macabrei descoperiri. Vestea morții muzicianului i-a întristat pe fanii și colegii de breaslă, care au transmis mesaje de condoleanțe familiei imediat după ce au aflat teribila știre.

Lawrence Leathers, găsit fără viață pe casa scării

Leathers a fost găsit mort în blocul în care locuia în Bronx, New York. Conform presei de peste Ocean, două persoane au fost arestate după ce legiștii i-au descoperit cadavrul care începea să se descompună. Cele două persoane sunt acuzate că l-ar fi agresat pe artistul de 37 de ani, cel care s-a remarcat la Premiile Grammy cu două colaborări muzicale.

Toboșarul a fost descoperit pe scara de incendiu din blocul unde locuia împreună cu iubita lui, Lisa Harris. Înainte de moartea sa, Lawrence a avut o ceartă destul de serioasă cu iubita lui în vârstă de 41 de ani și cu un bărbat identificat cu numele Sterling Aguilar, de 28 de ani. Harris l-ar fi atacat pe muzician înainte să își dea duhul.

Agresat de parteneră și, cel mai probabil, amantul ei

Lisa l-a lovit cu pumnul de mai multe ori, iar Aguilar, cel mai probabil amantul femeii, l-ar fi sugrumat, scrie consternată presa din New York. Cei doi au fost arestați ieri pentru acuzația de agresiune și este posibil să facă ani grei de pușcărie dacă se descoperă că au produs moartea cântărețului.

Melodiile cu care artistul de jazz s-a remarcat la Premiile Grammy sunt compuse de Cecile McLorin Salvant, iar piesele premiate au fost incluse pe albumele ”For One to Love”, lansat în anul 2015 și pe ”Dreams and Daggers”, în anul 2017. Artiștii care l-au cunoscut, prietenii și rudele au scris numeroase mesaje de păreri de rău pe Twitter și Facebook.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×