A murit Larry Wallis, fost chitarist al trupei Motorhead

Catalin Nae  Alexa Serdan  
înStiri mondene
20/09/2019, 22:15
A murit Larry Wallis, fost chitarist al trupei Motorhead
Chitaristul Larry Wallis a murit la vârsta de 70 de ani. Nu se cunosc cauzele morții sale. Sursa foto: ultimateclassicrock.com

Un cunoscut chitarist a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Larry Wallis a cântat în formația Motorhead în perioada 1975-1976, dar și în trupa UFO. Momentan nu se cunoaște cauza decesului artistului britanic.

Larry Wallis a încetat din viață la vârsta de 70 de ani

Larry Wallis a murit ieri, 19 septembrie 2019, la vârsta de 70 de ani. Anunțul trist al trecerii în neființă al fostului chitarist a fost confirmat de pagina oficială a trupei Motorhead. Regretatul artist era și producător al casei de discuri Stiff Records. În prezent nu se cunoaște cauza decesului artistului de origine britanică, potrivit Cancan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cântărețul s-a lansat în industria muzicală alături de formația Shagrat în anul 1970. Cinci ani mai târziu a performat timp de un an în formația britanică Motorhead, iar ulterior a plecat în trupa UFO. În anul 2001 și-a lansat primul și singurul său album solo intitulat “Death In The Guitarfternoon”.

A murit Larry Wallis, fost chitarist al trupei Motorhead

Al doilea deces important în muzica rock

Moartea lui Wallis este cel de-al doilea deces important în muzica rock în decurs de câteva zile, după ce Rick Okasec, solistul de la The Cars a murit în urmă cu trei zile. Muzicianul în vârstă de 75 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York. Alertate de membrii familiei după ce artistul nu a mai luat legătura cu aceștia, autoritățile au constatat decesul.

La scurt după ce informația a devenit oficială, rețelele de socializare ale starului pop-rock au fost asaltate cu reacții din partea fanilor din întreaga lume. Șocați de dispariția bruscă a artistului, în condițiile în care nu părea să aibă probleme de sănătate, internauții au transmis condoleanțe și mesaje de încurajare familiei îndurerate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×