A murit John Singleton! Regizorul avea 51 de ani

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/04/2019, 11:54
A murit John Singleton! Regizorul avea 51 de ani GALERIE FOTO
A murit regizorul John singleton

Celebrul regoizor american, John Singleton, a murit la vârsta de 51 de ani. Acesta suferise un atac vascular cereblar în urmă cu doar două săptămâni și era ținut în viață doar de aparate. Familia vedetei a anunțat de ce a ales să fie deconectat de la aparate. Ce au transmis aceștia presei? Cu câteva zile înainte de accidentul vascular, un actor din Boyz N The Hood a murit subit.

A murit regizorul John Singleton

Familia lui John Singleton a anunțat oficial decesul. Regizorul a suferit, în urmă cu două săptămâni, un atac vascular cerebral. După ce a fost deconectat de la aparatele care îl mai mențineau în viață, acesta a murit. În comunicatul familiei transmis presei se arată faptul că decizia de a-l deconecta de la sursa de viață a fost luată cu sfatul medicilor.

„Aceasta a fost o decizie agonizantă, pe care familia noastră a luat-o, după câteva zile, cu sfatul atent al medicilor lui John, se arată în comunicatul emis de familie. Din păcate, chiar cu câteva zile înainte ca acesta să ajungă de urgență la spital, un actor care a jucat în Boyz N The Hood a fost găsit mort în propria locuință.

Regizorul John Singleton a murit! Acesta a suferit un accident vascular cerebral care l-a băgat în comă internsă pentru 10 zile
Regizorul John Singleton a murit! Acesta a suferit un accident vascular cerebral care l-a băgat în comă internsă pentru 10 zile

Jessie Lawrence, actor din Boyz N The Hood, deces neașteptat

Cu doat câteva zile ca John Singleton să sufere accidentul vascular cerebral care i-a adus în cele din urmă moartea, s-a stins Jassie Lawrence Ferguson.  Actorul a fost găsit decedat chiar de către fiul său.

Acesta a fost cunoscut pentru rolul său de polițist în serialul Starky and Hutch, dar și pentru rolul din Boyz N The Hood, regizat de John Singleton. Cel din urmă a fost nominalizat la Oscar pentru pelicula în cauză, în anul 1991, fiind primul regizor de culoare care primește o astfel de distincție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×