Doi ani de la decesul lui Vasile Turcu, fostul actionar al lui Dinamo. Ce face acum familia lui!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 17:46
Doi ani de la decesul lui Vasile Turcu, fostul actionar al lui Dinamo. Ce face acum familia lui! GALERIE FOTO
Au trecut doi ani de la moartea lui Vasile Turcu

În urmă cu doi ani, o veste tristă a căzut ca un fulger peste întreaga suflare dinamovistă și nu numai. A încetat din viață Vasile Turcu, fostul acționar aș clubului din Ștefan cel Mare. Se întâmpla chiar pe 9 martie 2017.

Au trecut deja doi ani de la dispariția lui Vasile Turcu

Chiar în prima zi de primăvară a anului 2017, Vasile Turcu a fost găsit spânzurat în sala de fitness a vilei sale din Capitală.  Transportat de urgență la Spitalul Floreasca, fostul om de afaceri și acționar al clubului de fotbal Dinamo București a mai trăit doar opt zile.

De atunci, soția sa, Elena, este cea care se ocupă de mormântul omului ce se bucura nespus la fiecare victorie a „câinilor roșii” , alături de bunul prieten, Cristi Borcea. Văduva omului de afaceri împodobește periodic locul în care fostul soț își doarme somnul de veci.

Familia îi vizitează constant locul de veci
Familia îi vizitează constant locul de veci

Soția îndurerată îi îngrijește locul de veci

Dincolo de faptul că păstrează locul de veci curat în permanență, femeia aduce săptămânal flori. Elena împodobește mormântul fostului soț cu trandafiri de culoare albă sau garoafe. Mai mult decât atât, aceasta petrece minute bune de reculegere la crucea de la capul lui Vasile Turcu, pentru a-și alina dorul.

Nu doar fosta soție își face timp pentru a vizita mormântul lui Vasile Turcu. Și fii săi vin cât pot de des pentru a-și alina dorul de tatăl lor, decedat în urmă cu doi ani. Fanii dinamoviști îi cinstesc la rândul lor memoria celui care a fost un suporter cu adevărat înfocat al echipei, la succesul căreia a contribuit din punct de vedere financiar multă vreme.

Vasile Turcu a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. În 2010, averea sa era estimată la 60 de milioane de euro. Turcu s-a aflat de-a lungul timpului în conducerea a douăsprezece companii,  cea mai importantă fiind firma  Romconstruct Holding Grup SA, care activa în domeniul construcțiilor și avea cifra de afaceri de 30 de milioane de lei. De numele acestei firme se leagă restaurarea Arcului de Triumf, Muzeului de Istorie, dar şi multor alte edificii din Capitală şi din ţară.

În 2004, Vasile Turcu devenea acționar al clubului Dinamo București, alături de Cristi Borcea și visa ca echipa de suflet să facă pasul spre marea performanță. Ulterior, a renunțat, vânzându-și toate acțiunile către Nicolae Badea. Cu puțin timp înainte de tentativa de sinucidere, Turcu dezvăluia că intenționa să revină la Dinamo, pentru a lucra din nou cu Borcea și Badea, oamenii în care mărturisea că are mare încredere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×