Tragedie în cinematografie. Actorul Jessie Lawrence Ferguson a fost găsit mort

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/04/2019, 20:47
Tragedie în cinematografie. Actorul Jessie Lawrence Ferguson a fost găsit mort GALERIE FOTO
Actorul Jessie Lawrence Ferguson a decedat!

Actorul Jessie Lawrence Ferguson, în vârstă de 77 de ani, a murit, conform TMZ. Artistul s-a stins din viață pe neașteptat, la casa lui din Palmadale, California, în cursul serii de vineri. Care este cauza decesului? Ce s-a întâmplat înainte cu câteva zile de evenimentul tragic?

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit

Actorul Jessi Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 77 de ani. Acesta a deveit cunoscut pentru rolul de ofițer de poliție în drama din anul 1991 numită Boys N The Hood. Fiul său a declarat pentru sursa citată faptul că l-a găsit pe tatăl său în pat, cu televizorul aprins. Băiatul lui Jessie Lawrence Ferguson a mărturisit că părea ca starea sa de sănătate să fie una bună.

Pnă la momentul actual, nu există nicio cauză oficială a decesului artistului. Oamenii legii care au fost chemați de urgență la fața locului nu au găsit nimic suspect. Lawrence Ferguson a avut primul rol major în serialul polițistStarsky and Hutch. De asemenea, acesta a jucat în John carpenter’s Prince Of Darkness, Sam Raimi’s Darkness and Star Trek: The Next Generation.

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit
Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit. Directorul pentru care jucase a făcut accident cerebral cu câtea zile înainte

Directorul Boyz N The Hood, atac cerebral înainte de decesul lui J. Ferguson

Cu doar câteva zile înainte de decesul actorului, directorul Boyz N The Hood, John Singleton, în vârstă de 51 de ani, a suferit un cerebral celebral. Acesta a fost în comă la ICU pentru 10 zile. Din acel moment, o bătălie uriașă a izbucnit pentru proprietatea sa.

Sheila Ward, mama, a cerut unui judecător să o numească pe ea conservator temporar, susținând că fiul său nu este capabil să își desfășoare afacerile din cauza accidentului care i-a adus traume severe. Cleopatra Singleton, fiica sa, neagă afirmațiile acesteia, spunând că accidentul nu l-a afectat atât de tare, crezând că încearcă să păstreze averea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×