A murit Jessi Combs, prezentatoarea emisiunii Vânătorii de Mituri. Femeia s-a stins din viață încercând să doboare un record

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 10:59
A murit Jessi Combs, prezentatoarea emisiunii Vânătorii de Mituri. Femeia s-a stins din viață încercând să doboare un record
Jessi Combs încerca să doboare un nou record de viteză când și-a pierdut viața. Sursa foto: roadandtrack.com

Jessi Combs, gazda emisiunii „Vânătorii de Mituri” a murit după ce a încercat să doboare un nou record de viteză în albia unui fost lac din Oregon. Supranumită ”Cea mai rapidă femeie pe patru roți”, prezentatoarea din Statele Unite ale Americii avea doar 36 de ani.

Prezentatoarea emisiunii ”Vânătorii de Mituri” Jessi Combs a murit într-un accident auto

Jessi Combs, prezentatoarea emisiunii „Mythbusters”(Vânătorii de Mituri) a murit după ce a încercat să doboare un nou record de viteză mondial pe uscat. Accidentul rutier s-a petrecut pe locul unui fost lac din Deşertul Alvord din statul american Oregon, a transmis  The New York Times.

Vedeta a murit pe loc, iar anunțul trist a fost dat publicității de televiziunea la care a lucrat Jessie Combs. „Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs. A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor”, a transmis reţeaua de televiziune într-un comunicat.

„Cel mai notabil vis al lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie de pe Pământ, un vis pe care îl urmărea încă din 2012 … una dintre rarele visătoare care a avut curajul să transforme acest vis în realitate a părăsit acest Pământ conducând mai repede decât oricare altul femeie în istorie”, a spus familia sa în comunicatul în care a anunțat decesul acesteia, conform libertatea.ro.

Prezentatoarea Jessi Combs a murit în urma unui accident auto
Jessi Combs era prezentatoare tv și pilot profesionist. Sursa foto: thenamal.com

Jessi Combs avea titlul de „cea mai rapidă femeie pe patru roți”

Jessi Combs deţinea titlul de „cea mai rapidă femeie pe patru roţi”, după ce în urmă cu șase ani a atins viteza de 398 mile/ oră, iar un an mai târziu (în 2014) vedeta și-a doborât propriul record după ce a atins o viteză de 708.11 kilometri/ oră chiar în locul în care și-a pierdut viața. Pilotul profesionist dorea să atingă viteza de 619 kilometri/ oră.

Coechipierul vedetei Terry Madden i-a adus un omagiu pe rețelele de socializare. „Din păcate am pierdut-o ieri într-un accident groaznic, am fost primul acolo și am încredere în mine că am făcut tot ce era posibilul uman pentru a o salva”, a spus el într-o postare de pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×