A murit Grumpy Cat, cea mai celebră pisică de pe Internet. Avea peste 8 milioane de fani doar pe Facebook

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/05/2019, 14:17
A murit Grumpy Cat, cea mai celebră pisică de pe Internet. Avea peste 8 milioane de fani doar pe Facebook GALERIE FOTO
Grumpy Cat a murit la vârsta de 7 ani. Sursa foto: HEPTA.RO

A murit Grumpy Cat, cea mai cunsocută pisică din lumea virtuală. Mascota care a cucerit o lume întreagă avea 8 milioane de urmăritori doar pe pagina de Facebook. Cea mai morocănoasă și iubită felină din mediul online s-a stins din viață, din păcate, din cauza unei infecții urinare care s-a agravat în timp.

Grumpy Cat a murit din cauza unei infecții urinare, la 7 ani

Pe Grumpy Cat o chema, de fapt, Tardar Sauce (sos tartar, în traducere în limba română) o urmăreau 1,5 milioane de oameni pe Twitter, contul ei oficial fiind cel de pe care s-a făcut anunțul morții sale. Fanii s-au declarat extrem de întristați de aflarea acestei vești. Cu Grumpy Cat s-au făcut și numeroase meme pe rețelele online.

”Suntem inimaginabil de îndurerați să anunțăm pierderea mult iubitei noastre Grumpy Cat. S-a confruntat cu complicații în urma unei infecții urinare, complicații care au fost prea greu de depășit pentru ea. A murit acasă, liniștită, în brațele mămicii ei, Tabatha”, scrie pe contul de twitter al pisicii.

Și cățelușul Boo ne-a părăsit recent

Grumpy Cat avea 7 ani și era îngrijită de o familie din Arizona, Statele Unite ale Americii. Pisica avea și un cont de Youtube, unde era urmărită de aproximativ 260.000 de persoane. Clipurile cu ea se viralizau extrem de rapid, fanii scriind că le făceau zilele mai bune în momentele când aveau nevoie de un zâmbet în colțul gurii.

Grumpy Cat nu este singurul personaj animal care a murit și a întristat o lume întreagă. Recent, s-a stins din viață și cățelușul Boo. În luna ianuarie 2019, câinele care avea 15 milioane de fani în mediul virtual a plecat din cauza unor probleme cardiace, la vârsta de 12 ani. Câinele din rasa pomeraniană avea și un frate, care a murit în anul 2018, înaintea lui.

Boo a murit în somn în dimineața zilei de 19 ianuarie, proprietarii acestuia scriind că a avut parte de o moarte liniștită. Acesta avea probleme de sănătate de mai multă vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×