A murit celebrul sportiv chinez Qiu Jun. A continuat să se antreneze chiar în parcurile din Wuhan, până a contractat coronavirus

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
12/02/2020, 14:25
A murit celebrul sportiv chinez Qiu Jun. A continuat să se antreneze chiar în parcurile din Wuhan, până a contractat coronavirus
A murit celebrul sportiv chinez Qiu Jun, după ce a contractat coronavirus. Sursa foto: dailystar.co.uk

Lumea sportului este din nou în doliu, după ce cunoscutul bodybuilder chinez Qiu Jun a murit de coronavirus. Bărbatul ajuns celebru după ce s-a apucat de sport la vârsta de 56 de ani a refuzat pur și simplu să își schimbe viața, după apariția temutului coronavirus.

A murit celebrul sportiv chinez Qiu Jun, după ce a contractat coronavirus

Qiu Jun a refuzat să se închidă în casă și să poarte mască de protecție, chiar dacă locuia în orașul Wuhan, unde se știe că a apărut temutul virus. A continuat să se antreneze și să alerge prin parcurile din oraș, fără nicio măsură de protecție.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a contractat însă temutul virus. A început să se simtă rău, iar la antrenamente nu mai dădea randamentul de altădată, chiar și în comparație cu săptămâna trecută.

A refuzat să poarte mască și să rămână în casă

După ce s-a convins că nu este de glumit cu coronavirusul, bărbatul a mers la medic, unde a fost internat de urgență, deoarece suferea de temutul virus. Chiar dacă i-a râs în față coronavirusului, ultimul cuvânt l-a avut de spus temutul virus, care l-a ucis pe culturist în numai patru zile de la internare.

Culturistul a devenit celebru după ce s-a apucat de bodybuilding la 56 de ani, imediat după ce a ieșit din câmpul muncii. Sportivul a luat mai multe premii și a ajuns cunoscut în toată Asia pentru recordurile pe care le-a stabilit la categoria sa de vârstă.

Între timp, bilanţul epidemiei provocate de noul coronavirus a depăşit miercuri 1.100 de morţi, în contextul în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat că se teme de o „ameninţare foarte gravă” pentru planetă, chiar dacă numărul zilnic de infectări noi se pare că scade. 44.653 de persoane au contractat virusul mortal, potrivit autorităţilor sanitare chineze.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×