A murit bunica actriței Jojo. Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/05/2019, 20:49
A murit bunica actriței Jojo. Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook
Jojo și-a pierdut bunica. Sursa foto: Antena 1

A murit bunica actriței Jojo, iar vedeta trece prin momente extrem de triste. Despărțirea de cei dragi nu este ușor indiferent când se produce aceasta. Jojo a scris pe contul ei de Facebook că se aștepta să se întâmple asta, căci bătrâna avea o stare de sănătate precară, însă durerea cauzată de despărțire nu se diminuează chiar dacă știi că vine clipa despărțirii la un moment dat.

Jojo s-a despărțit de bunica ei

Jojo a scris un mesaj care i-a emoționat pe internauți. Soția lui Paul Ipate a scris că a vizitat-o pe mamaia ei la spital, unde a fost internată în ultimele săptămâni, luptând pentru viața ei. Fosta actriță din trupa Divertis a scris că bunica ei, Ana, a plecat împăcată cu toate cele pământești pentru că a fost mereu conștientă de cât de mult a fost iubită de copii și nepoți.

”Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmplă ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea. Eu știu că mamaie ne vede chiar acum și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim. În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă.

Bunica lui Jojo era de câteva săptămâni internată în spital. Sursa foto: spynews.ro

Jojo: Va merge în lumină

I-am zis că Dumnezeu e mare și că ea va merge în lumină și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găsi odihnă”, a scris Jojo în mediul virtual. Cătălina Grama a mai scris că este convinsă că bunica ei va ajunge în Rai și se va întâlni cu îngerii dar și cu străbunica ei, mama bătrânei Ana.

Cătălina Grama, alias Jojo, este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. A făcut parte din serialul de divertisment Divertis difuzat în urmă cu câțiva ani de Antena 1, iar recent a fost una dintre concurentele de la Asia Express, unde a participat alături de partenerul ei de viață, Paul Ipate, actor și el, dar în producțiile postului de televiziune concurent, la PRO TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×