A murit actrița Lynn Cohen, cunoscută pentru rolul din „Totul despre sex”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 19:04
A murit actrița Lynn Cohen, cunoscută pentru rolul din „Totul despre sex”
A murit actrița Lynn Cohen, cunoscută pentru rolul din „Totul despre sex”. Sursa foto: Hepta

Actrița Lynn Cohen a murit la vârsta de 86 de ani, a anunțat agentul acesteia pe Instagram. Vedeta a jucat, printre altele, rolul bonei din serialul şi filmele „Totul despre sex”.

Lynn Cohen a jucat în zeci de filme și seriale

Cariera lui Lynn Cohen a fost impresionantă, aceasta jucând, de-a lungul anilor,  în zeci de filme, seriale, dar şi piese de teatru.

Cel mai cunoscut rol al lui Lynn Cohen a fost însă cel al Magdei, pe care l-a interpretat între anii 2000 şi 2010, în serialul HBO Sex and the City și în filmul din 2008 cu același nume, precum și continuarea sa din 2010 și Mags in The Hunger Games: Catching Fire.

Actrița ar fi trebuit să joace rolul personajului respectiv într-un singur episod.

Cu toate acestea, publicul s-a îndrăgostit de personajul interpretat de Lynn Cohen, astfel că a devenit un rol secundar cheie pentru serial.

Actrița avea 86 de ani

Mai mult, personajul a fost jucat de actriță și în cele două lungmetraje lansate în 2008 şi 2010.

Despre rolul său din serialul cunoscut la nivel mondial, aceasta spunea “Nu e nimic la fel ca «Totul despre sex»“, Nu am jucat niciodată într-un alt serial în care să găsesc un vibrator. Dar sunt mereu gata să-l găsesc pe altul.“

Totodată, Lynn Cohen a jucat și în „Munich“ (2005), de Steven Spielberg, unde a interpretat pe premierul israelian Golda Meir.

Actrița a mai fost distribuită și în celebrul „Hunger Games“, dar și în seriale precum „Master of None“, „Lege şi ordine“ şi „Mrs. Maisel“.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Our dear friend and amazing actress #lynncohen has left us. Our Magda through 15 years of episodes and films. Rest well, dear. Godspeed.

O postare distribuită de Willie Garson (@willie.garson) pe

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×