A doua semifinală Vocea României. Azi aflăm cine se luptă în marea finală de la Pro TV

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 12:22
A doua semifinală Vocea României. Azi aflăm cine se luptă în marea finală de la Pro TV GALERIE FOTO
Vocea României programează vineri, de la 20.30, a doua semifinală. Sursa foto - facebook

A doua semifinală Vocea României se desfășoară vineri, de la ora 20.30. Intră în scenă cele mai bune voce ale antrenorilor într-o bătălie care decide cine merge în marea finală. Calitățile vocale și carisma contează ca de fiecare dată.

A doua semifinală Vocea României

Fiecare antrenor se prezintă cu doi concurenți. Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley încearcă să dea lovitura. Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean fac parte din echipa Irinei Rimes și caută și ei un loc în ultimul act.

Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor Chirilă și Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia Brenciu sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat.

Azi aflăm cine se luptă în marea finală de la Pro TV

Mare atenție! Ca de fiecare dată, telespectatorii au un rol deosebit în această fază a show-ului. Aceștia își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent.

O pot face și online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor, așa cum își numește PRO TV-ul concursul.

Trebuie să știți că toți concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile. Astfel, fiecare va cânta o piesă, iar antrenorul va urca pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special.

Fiecare echipă creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Voturi care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Surprinzător, dar săptămâna trecută, Kanal D a reușit să detroneze Vocea României, producție cu care Pro TV a fost ani la rândul lider detașat înaintea weekend-ului, de unde și sloganul rostit de Pavel Bartoș în fiecare ediție: „Dacă e vineri, e Vocea!”.

„Vinovat” pentru surpriza neplăcută înregistrată de emisiunea ce îi are ca jurați pe Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes este chiar un serial turcesc, Gulperi, aflat la primele episoade. Povestea tumultoasă a femeii cu același nume și lupta sa neîntreruptă pentru a-și proteja copiii a dominat autoritar la nivel național.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×