Radu Herjeu de la CNA, lovitură sub centură pentru Tudor Chirilă: „A grăit iar cântăciosul fără voce”

Dan Suta  
înStiri mondene
07/12/2019, 21:42
Radu Herjeu de la CNA, lovitură sub centură pentru Tudor Chirilă: „A grăit iar cântăciosul fără voce”
Radu Herjeu, atac dur la adresa lui Tudor Chirilă. Sursa foto: Instagram T. Chirilă, Facebook Radu Herjeu. Colaj realizat de Fanatik

Unul dintre cei mai cunoscuți membri ai CNA, Radu Herjeu, a lansat un comentariu extrem de acid la adresa cântărețului Tudor Chirilă, după ce juratul de la Vocea României a comentat rezultatele testelor PISA pe 2018, unde țara noastră nu a obținut o notă satisfăcătoare.

Tudor Chirilă, aspru taxa de Radu Herjeu pentru versurile sale… îndrăznețe

Herjeu este cunoscut pentru criticile sale extrem de tăioase, iar cu Chirilă nu e prima oară când are un meci. De data asta, însă, a fost mai dur pentru că a scos în față câteva versuri din melodiile lui Chirilă, unele destul de misogine care, în mod normal, nu i-ar face cinste vreunui artist care se dă atât de politically-correct.

„Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând naţiunii alte soluţii salvatoare de a scăpa de ea însăşi: Dacă artiştii ar fi fost preocupaţi mai mult de muzica cu mesaj, poate nu ieşeam ultimii la testele PISA!“, a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Atac sub centură: „Alcoolemia sau drogolemia”

Acesta și-a continuat criticile la adresa lui Tudor Chirilă dând ca exemple câteva din versurile sale în care nu aduce cuvinte tocmai frumoase la adresa reprezentantelor sexului frumos, întrebând dacă astfel de versuri ar trebui cu adevărat predate în școli.

„Da, adevărul e că „Te-am înşelat/Am vrut şi eu să văd cum e să fii bărbat” şi „Cearceafurile nu mai îmi zâmbesc” sau „Am băut, e-adevărat/Se-ntâmplă oricui/dar, domnul poliţist, eu nu sunt beat” sau chiar „Mă-ta-i tristă, sor-ta-i chioară/Iar te-ai îmbătat aseară” sau, de ce nu, „Cu**ele ştiu să ne dea foc/Cu**ele ştiu să ne stingă focul” ar trebui predate în şoli pe post de capodopere literare”, a mai scris membrul CNA.

Acesta a continuat și mai dur de atât: „Iar punctajul PISA ar creşte precum alcoolemia sau drogolemia (mă scuzaţi, n-am găsit altă rimă)”.

Mesajul postat de Herjeu a strâns multe reacții pe Facebook. „A găsit si el o tribună de unde să se adreseze „intelectualilor” superiori. Ii plac genul acesta de aplauze si se simte încurajat să faca si mai mult. Nu-l inteleg, dacă tot a fost recunoscut ca „reprezentant” al celor cu m*ia, de ce nu intră in politică?!”, este doar unul dintre comentariile aprobatoare de pe pagina membrului CNA.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×