Când vrea Jador să devină tată. Declarațiile artistului despre primul copil: „Toată energia mea e dată în sensul ăsta”

Andreea Marin   
în Stiri mondene
06/07/2022, 15:29
Când vrea Jador să devină tată. Declarațiile artistului despre primul copil: „Toată energia mea e dată în sensul ăsta”
Jador, declarații despre momentul când va deveni tată. Foto: Instagram

Jador a făcut mărturisiri despre momentul când o să devină tată. Artistul a dezvăluit că nu este pregătit deocamdată.

Jador, declarații despre momentul când va deveni tată

Jador nu își dorește deocamdată să aibă un copil. Acesta a dezvăluit chiar că mai mulți membri ai familiei sale au devenit părinți de curând  sau chiar au copii pe drum.

Totuși, artistul nu vrea să devină tată prea curând și a explicat care este motivul.

Deoarece este foarte ocupat cu munca, cântărețul Jador a spus că vrea să se concentreze pe muzică, astfel că nu i-ar mai rămâne timp pentru a avea grijă de un copil și de a fi prezent în viața lui.

Tocmai de aceea, pentru că nu vrea ca copilul lui să crească fără prezența tatălui, artistul preferă să păstreze acest moment frumos din viața unui om pentru mai târziu, când va putea să nu mai muncească non-stop, așa cum mărturisește că o face acum.

„Toate femeile din familia mea sunt șefele mele. Surori, verișoare, suntem mulți rău. Fratele meu are copil, acum trebuie să vină din partea surorii mele.

Sunt ca iepurii, se înmulțesc repede. Eu sunt iepuroi, la mine e mai greu. Acum serios, toată energia mea e dată în sensul ăsta, spre muzică, pe ce fac eu.

Nu aș vrea ca copilul meu să trăiască fără tată, să mă duc să muncesc non-stop și el să nu stea cu mine, când o să mă liniștesc o să fac”, a mărturisit Jador pe canalul de YouTube WOWnews.

Jador iubește ceea ce face, dar nu are timp de el

Conform declarațiilor cântărețului, acesta nu are timp de ceea ce își dorește să facă, pentru că muzica și cariera lui îi ocupă tot timpul pe care îl are la dispoziție.

Totuși, artistul de muzică de petrecere este fericit cu viața lui și spune că nici nu simte că muncește, pentru că îi place să cânte, iar singura problemă este atunci când nu reușește să doarmă destul.

„Nu am timp de mine. Asta e, trebuie să muncim. Asta e viața mea, muzica și e una frumoasă.

Acum am repetiții cu formația mea, avem concert mare. Am joi, vineri, sâmbătă, duminică, luni și marți. Nu muncesc, eu cânt. E oboseală când nu dorm. Nu am când să dorm”, a mai spus Jador.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×