Primul milion pentru Jador! Ce lovitură a dat cântărețul: „Nu-mi imaginam vreodată”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 12:27
Primul milion pentru Jador! Ce lovitură a dat cântărețul: „Nu-mi imaginam vreodată”
Jador a atins un succes pe care nu și-l imagina în mediul online. Foto: captură Youtube

Jador a ajuns la primul milion! Nu, nu de dolari sau euro, ci de urmăritori pe rețeaua de socializare a momentului, TikTok, cea care i-a înnebunit pe adolescenții din România!

Jador a strâns primul milion de fani pe TikTok

Artistul a ajuns să aibă mai mare succes pe rețeaua momentului decât pe Instagram, unde numără în jur de 750.000 de fani.

Chiar Jador dat vestea pe contul său de Instagram, unde a partajat un filmuleț realizat pentru TikTok în care le mulțumește tuturor pentru sprijin.

Cântărețul a mai mărturisit că și-a făcut contul pe TikTok din joacă și că nu se aștepta niciodată să aibă atât de mare succes, să întreacă numărul urmăritorilor de pe Instagram unde este ceva mai prezent.

„Suntem super șmecheri. Suntem cei mai tari. Nu-mi imaginam vreodată”

„Voi vă dați seama că ne-am strâns un milion de oameni aici (n.r.: pe TikTok), că suntem super șmecheri, că suntem cei mai tari. Nu-mi imaginam vreodată. Eu am luat chestia asta cu TikTok-ul ca pe o joacă pentru că mă plictiseam, mă distram și n-aveam ce să fac”, a mărturisit Jador.

„Am ajuns să am un milion de oameni pe TikTok și 740.000 de oameni pe Instagram. Deci, dați-mi un follow pe Instagram vă rog. Vă iubesc tare, ce să zic”, le-a mulțumit în încheierea clipului fanilor săi.

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său, este unul din artiștii în vogă ai momentului, melodiile sale bucurându-se de un real succes în mediul online și nu numai. Cea mai nouă melodie scoasă de Jador acum 4 zile, „Nu ești cuminte”, are deja peste 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Ionuț a devenit cunoscut sub numele de scenă Jador în urma participării în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D. Cântărețul băcăuan nu s-a îmbătat de la succes și a rămas același băiat simplu chiar dacă a ajuns celebru și învârte acum banii pe degete.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×