Jador de la „Puterea Dragostei” se însoară. Cine este viitoare soție

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
07/05/2020, 22:27
Jador de la „Puterea Dragostei” se însoară. Cine este viitoare soție
Jador de la "Puterea Dragostei" se însoară. Cine este viitoare soție sursă foto: instagram

Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei, se va căsători cu Georgiana, fata cu care are o relație de mai mulți ani și pe care a dus-o acasă, la părinți, de Paște.

Jador de la Puterea Dragostei se însoară cu Georgiana

Jador a anunțat într-o transmisiune live pe Youtube că nu mai vrea să știe nimic de Ella, cea cu care a avut o legătură în timpul competiției, pentru că, susține acesta, ar fi făcut unele greșeli peste care el nu poate să treacă.

După ce a clarificat lucrurile cu trecutul, Jador și-a pus ordine în gânduri și de Paște a dus-o acasă, la părinți, pe Georgiana, fata cu care acesta pare să aibă o relație de șapte ani. După acest pas, apropiații susțin că Jador se va căsători, în ccele din urmă, cu fata care i-a fost alături în ultimii ani.

Ella nu mai vrea să fie asociată cu Jador

După ce a ieșit din competiție, Jador a mai căutat-o pe Ella pentru că își dorea ca ea să simtă susținere din afară, dar nu recunoaște niciun fel de relație cu ea.

„Toată lumea știe că eu am căutat-o în ultima perioadă, dar am căutat-o pentru că voiam să o susțin la faza cu familia ei, pentru ca au murit oamenii aia.

Nu am căutat-o pentru combinație. Pentru că știam că suferă, că e sensibilă, am cautat-o ca să simtă că cineva e alături de ea”, ar fi discutat el cu două tinere pe Youtube.

De partea cealaltă, Ella spune că nu mai dorește să fie asociată cu Jador și pare să fi uitat momentul de tandrețe pe care l-au avut în momentul în care el a părăsit competiția.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×