A murit actrița de telenovele Gabi Costa. Avea doar 33 de ani. Cauza decesului

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/06/2019, 11:38
A murit actrița de telenovele Gabi Costa. Avea doar 33 de ani. Cauza decesului
A murit Gabi Costa, actriță braziliană. Sursa foto: Instagram

A murit actrița de telenovele Gabi Costa la vârsta de 33 de ani. Brazilianca s-a stins din viață în orașul Rio de Janeiro în urma unui stop cardiorespirator, scrie presa locală. Ultimul rol pe care aceasta l-a jucat a fost în producția „Orfanii Pământului”, în care a intrat în pielea Nazirei, soția lui Faruq, jucat de Eduardo Mossri.

Actrița Gabi Costa a făcut stop cardiorespirator în locuința din Rio de Janeiro

Gabi Costa a fost găsită fără suflare în locuința ei din Rio de Janeiro și a fost dusă de urgență la Spitalul din Barra da Tijuca, vestul orașului Rio. Medicii au sperat că o vor putea resuscita, însă toate eforturile lor au fost în van. Vedeta și-a pierdut viața la Spitalul Municipal Lourenco Jorge.

Gabi Costa e donatoare de organe, așa că moartea ei va salva viețile altor persoane. Familia a mulțumit tuturor celor care și-au arătat solidaritatea în aceste momente dificile și a cerut presei să respecte acest moment intim și dureros. Fanii actriței au scris mesaje de condoleanțe în mediul virtual, șocați de dispariția ei atât de bruscă.

Gabi Costa, într-o sesiune foto pentru contul ei de socializare
Gabi Costa a militat pentru drepturile omului. Sursa foto: Instagram

A susținut drepturile imigranților și și-a dedicat cariera pentru a schimba mentalități

Gabi Costa a fost o ferventă susținătoare a drepturilor copiilor, în special a imigranților. Înainte de difuzarea telenovelei „Orfanii pământului” aceasta a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram încercând să facă lumea să conștientizeze lupta pe care trebuie să o ducem cu toții pentru a eradica sărăcia și pentru a nu permite discriminării de niciun tip să ne guverneze.

Gabi a jucat într-o serie de telenovele braziliene care s-au bucurat de mare succes, toate la TV Globo. A făcut parte din proiectele „Aventuras do Didi”, „Zorra total” și „A grande familia”. Alte succese bifate de artistă au fost „Nada sera como antes”, „Sol nascente” și „Malhacao”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×