A murit actrița Georgia Engel! Cauza morții nu a fost făcută publică

Bogdan Solomon   
în Filme
16/04/2019, 16:56
A murit actrița Georgia Engel! Cauza morții nu a fost făcută publică
A murit actrița Goergia Engel. Avea 70 de ani

Doliu în lumea filmului de la Hollywood. A murit actrița Georgia Engel, cunoscută pentru rolul blândei și inocentei Pat Mcdougall din celebrul sitcom american „Eveybody Loves Raymond”, care a  făcut furori la începutul anilor 2000.

A murit Georgia Engel. Cauza morții este încă necunoscută

Îndrăgita actriță s-a stins din viață vinerea trecută în Pricetown, New Jersey, la vârsta de 70 de ani. În ciuda faptului că nu este cunoscută cauza care a dus la moartea sa, John Quilty, executorul său, a declarat că Georgia Engel a plecat dintre noi împăcată, fără a solicita ajutor pentru boala cu care se lupta de vreme lungă.

De-a lungul prestigioasei sale cariere, actrița a avut numeroase apariții atât pe scena teatrului, cât și în producții televizate. A cunoscut celebritatea odată cu serialul de comedie „The Mary Tyiler Moore Show” , pentru care a și primit două nominalizări la Premiile Emmy. Rolul lui Pat Mcdougall, soacra lui Robert Marone din sitcomul „Eveybody Loves Raymond”,  i-a adus de asemenea trei nominalizări la Emmy.

Cauzele morții actriței Georgia Engel sunt încă necunoscute
Cauzele morții actriței Georgia Engel sunt încă necunoscute

S-a stins din viață una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood

Pasiunea pentru actorie a descoperit-o încă de la o vârstă fragedă. După absolvirea liceului, s-a hotărât să meargă la New York, pentru a-și încerca norocul în lumea teatrului. Astfel, a reușit să obțină primul său rol, iar prestația sa din spectacolul jucat pe Broadway i-a adus numeroase aprecieri.

Debutul în televiziune a venit odată cu rolul din „The Mary Tyiler Moore Show”, Georgia Engel reușind să cucerească inimile publicului în scurt timp, continuând să aibă numeroase apariții în serial. Finalul sitcomului a însemnat pentru actriță o nouă experiență, reușind să pătrundă în Cetatea filmului de la Hollywood. Din 1977  până în prezent, a jucat în numeroase pelicule, printre care  „Dr. Dolittle 2” și „The Sweetest Thing”, ca mai apoi să apară în serialul „Eveybody Loves Raymond”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×