Cum se înțeleg Alex Bodi și Victor Slav! Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a oferit detalii

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 13:24
Cum se înțeleg Alex Bodi și Victor Slav! Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a oferit detalii
Alex Bodi și Victor Slav se înțeleg bine. Sursa foto: CANCAN, Wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu continuă să nască pasiuni printre bărbații din showbiz-ul românesc. Recent, ea și Alex Bodi au vorbit despre cum se înțelege Victor Slav cu actualul partener al blondinei. Alex Bodi a vorbit frumos despre Slav în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1 și a povestit că la un moment dat chiar au stat de vorbă.

Alex Bodi și Victor Slav s-au întovărășit

Bianca a spus că relația dintre Victor și Alex este una normală și că niciodată nu au avut discuții din cauza ei. Ba chiar cei doi au făcut schimb de numere de telefon și pare că se înțeleg de minune. Alex a spus că la un moment dat a fost acasă la mama Biancăi și acolo era prezent și Victor. Niciunul nu a fost inhibat de prezența celuilalt și au avut o discuție ca între amici.

Cât despre relația cu Alex Bodi, Bianca a spus că simte că este iubită de către acesta pentru că i-a dovedit-o în repetate rânduri în ultima vreme și nu e vorba doar despre cadourile pe care afaceristul i le face des. Fosta prezentatoare Kanal D spune că este prietenă cu Raluca, femeia cu care Alex Bodi are o fetiță, și că a întâlnit-o la Madrid luna trecută.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt de ceva timp împreună. Sursa foto: Click

Alex Bodi: Victor mi se pare ok

„Au vorbit, au încheiat frumos discuția, au făcut schimb de numere de telefon. A fost foarte ok. Pe una dintre fostele iubite le știu, de Paști am fost la Madrid și am avut o masă frumoasă în familie, sunt prietenă cu Raluca, cu fata cu care are prima fetiță.

Ea a fost la mine înainte de Crăciun, suntem ok. Simt că el mă iubește, cel puțin acum în ultima perioadă a început să-mi dovedească. Nu e vorba despre cadouri între noi. Cel mai frumos cadou este timpul”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Dan Capatos.

„Victor mi se pare ok. O dată am fost la mama Biancăi, ei erau acolo și ne-am întânit. Am stat o jumătate de oră.”, a declarat Bodi, actualul iubit al Biancăi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×