Alex Bodi, declaraţii despre relaţia cu Bianca Drăguşanu! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/05/2019, 13:38
Alex Bodi, declaraţii despre relaţia cu Bianca Drăguşanu! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi
Ce spune Alex Bodi despre relația cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto:stirescu.ro

Zvonurile din ultimele zile, potrivit cărora Bianca Drăgușanu s-ar fi împăcat cu Victor Slav, tatăl fetiței sale, au ajuns și la urechea lui Alex Bodi, actualul iubit al vedetei. Omul de afaceri a răbufnit, făcând o serie de dezvăluiri în privința relației tumultoase în care se află cu frumoasa blondină.

Ce le transmite Alex Bodi „rivalilor săi”

Fără îndoială, Bianca Drăgușanu rămâne una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc. Printre cei care aspiră la inima vedetei se numără și cunoscutul prezentator TV Victor Slav, care pare să nu se dea în lături de la nimic pentru a reintra în grațiile mamei copilului său. De cealaltă parte, Alex Bodi, actualul iubit al Biancăi, le transmite tuturor „rivalilor” un mesaj clar: să-și pună pofta-n cui, pentru că între cei doi lucrurile merg foarte bine.

La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt…m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!” , a declarat Alex Bodi, pentru Wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună. Sursa foto:wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună. Sursa foto:wowbiz.ro

Alex Bodi a rămas fără contul de Instagram

Totodată, omul de afaceri a dezvăluit că a rămas fără contul de Isntagram, în ciuda faptului că pe respectiva rețea de socializare continuă să circule diverse postări în numele său. Alex Bodi pune toate răutățile la adresa sa pe seama „invidiei și neputinței”.

În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!” , a mai spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×