Iulia Albu nu o slăbește pe Andreea Bălan: „Tot prost îmbrăcată ești”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/05/2019, 11:00
Iulia Albu nu o slăbește pe Andreea Bălan: „Tot prost îmbrăcată ești” GALERIE FOTO
Iulia Albu, critici nenumărate pentru Andreea Bălan Sursa Foto: Facebook

Iulia Albu este extrem de cunoscută pentru aparițiile controversate, dar și pentru comentariile fără perdea, extrem de spumoase, la adresa ținutelor persoanelor publice. Aceasta este specialistă în modă, așa că își exprimă părera avizată într-o rubrică specială la emisiunea La Măruță.

Iulia Albu o critică din nou pe Andreea Bălan: „Tot prost îmbrăcată ești!”

Iulia Albu nu iartă nimic! Vedeta i-a comentat o ținută de la un show de-al Andreei Bălan, moment în care a adus în discuție faptul că aceasta a revenit pe scenă la un timp foarte scurt de la intervențiile suferite. „Chiar mă gândeam când voi vedea pe Instagramul Andreei Bălan cum fac copiii ei «caca, maka, paka, papa», că doar cine a mai văzut copii care fac așa ceva, căci nu e ca și cum mai există și alte femei care au născut vreodată în România.

Andreea, să știi că eu sunt de partea ta și nu plec urechea la zvonurile răutăcioase care spun că tu ai putut să urci pe scenă la două luni după SCR, strict pe barter. Chiar, oare ce au vrut să zică? Apropos, tot prost îmbrăcată ești!”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Iulia Albu o critică necontenit pe Andreea Bălan
Iulia Albu, critici nenumărate pentru Andreea Bălan
Sursa Foto: Facebook

„Nu mă pot abține!”

Toți fanii celor două vedete știu conflictul apărut în urma imaginilor de la spital, după ce Andreea Bălan a născut și a suferit un stop cardio respirator. Fosta soție a lui Mihai Albu i-a adus o serie de critici pentru imaginea pe care a afișat-o imediat după intervenții. „Andreea Bălan este în tot şi toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuu (n.r. – glamour) cu sau fără rost.

Nu mă înţelegeţi greşit, departe de mine intenţia de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abţine, totuşi, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!“, a scris Iulia Albu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×