Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: ”Apariție dezastruoasă”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/05/2019, 12:20
Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: ”Apariție dezastruoasă” GALERIE FOTO
Iulia Albu o face praf pe Anda Adam

Iulia Albu, una dintre cele mai controversate persoane din showbiz-ul românesc, criticând tot ce îi apare în cale, a făcut-o praf și pe Anda Adam, pe blogul său. Vestită pentru felul în care analizează ținutele vedetelor, fashion-editorul a comentat din cap până în picioare vestimentația artistei Anda Adam.

Iulia Albu o face praf pe Anda Adam

Vedeta a participat la un eveniment și, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce face, a publicat o fotografie de la petrecere. Din nefericire pentru cântăreață, Iulia Albu a pus ochii rapid pe ea și și-a făcut meseria. „Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât și în viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam?

Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc. Vonatella Dersace ar fi invidioasă!”, a comentat Iulia albu pe blogul ei. În urmă cu ceva timp, vedetele autohtone s-au unit și au ripostat împotriva comentariilor acide ale Iuliei. Una dintre cele care și-a spus nemulțumirile a fost Julia Jianu, afirmând că știe doar să critice, nu și să dea sfaturi despre modă.

Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: ”Apariție dezastruoasă”
Imaginea comentată de Iulia Albu

Julia Jianu, deranjată de comentariile designerului

„E prea mult. Cu tot respectul pentru Mihai Albu, care este un domn şi un super caracter. Dar să te iei de Nico, care a venit la un eveniment decent îmbrăcată şi care în primul rând face ceva frumos cu viaţa ei, are un real talent şi lasă ceva în urma ei, piese frumoase, realizări profesionale…. e toooo much! Doamna Iulia e doar extravagantă şi atât! Sfaturi nu ştie să dea despre modă, doar critică”, a scris Julia Jianu pe contul de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×