Cătălin Botezatu, replică pentru Iulia Albu după ce l-a înţepat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 11:27
Cătălin Botezatu, replică pentru Iulia Albu după ce l-a înţepat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu, replică pentru Iulia Albu după ce l-a înţepat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu Sursa foto: libertatea.ro

Trecerea în neființă a designerului Răzvan Ciobanu a adus multă suferință în sufletele celor dragi lui. Cauza decesului său este discutată în presă și televiziune și acum, încă din data de 28 aprilie, când vedeta și-a dat ultima suflare într-un accident violent în comuna constănțeană Săcele. Anchetatori, jurnaliști și martori vin cu ipoteze care duc cercetările experților numai înspre adâncimi, însă, lucrurile nu se opresc aici.

Cătălin Botezatu, replică pentru Iulia Albu după ce l-a ”înțepat” la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

După înmormântarea creatorului de modă au apărut alte supoziții comentate în media, dar și diferite ”înțepături” între cei prezenți la funerarii. Viața designerului a fost una controversată, precum i-a fost și trecerea în neființă, dar și înmormântarea. Iulia Albu, una dintre prietenele creatorului de modă, și-a făcut apariția la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, dar nu s-a remarcat acolo doar prin ținută, ci și printr-o declarație incisivă. „Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit.

Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu. Am simtit să ţin un discurs pentru că Răzvan merita asta şi pentru că astăzi ( n.r.2 mai 2019 – n.r.) a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”, a spus Iulia Albu.

Cătălin Botezatu, replică pentru Iulia Albu după ce l-a înţepat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu
Bote a răspuns subtilului atac de la funerariile lui Răzvan Ciobanu
Sursa foto: hepta.ro

„A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan”

În urma declarației făcute de Iulia Albu chiar lângă coșciugul lui Ciobanu, imediat după discursul Ilincăi Vandici, la rugămintea mamei îndoliate a creatorului, Cătălin Botezatu, a venit, la rândul său, cu o replică. „Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic.

A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți”, a declarat Botezatu, într-un live pe wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×