Nicolae Cage a divorțat la 4 zile distanță după nunta din Las Vegas. E al 4 mariaj ratat al starului de la Hollywood

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/03/2019, 16:52
Nicolae Cage a divorțat la 4 zile distanță după nunta din Las Vegas. E al 4 mariaj ratat al starului de la Hollywood GALERIE FOTO

Vești proaste pentru Nicolas Cage. Megastarul de la Hollywood este din nou burlac. Actorul a divorțat, la doar 4 zile distanță după nunta din Las Vegas. Nu este pentru prima dată când trece printr-o experiență de acest gen. Cage se află la al patrulea mariaj încheiat cu divorț.

Nicolas Cage este din nou burlac. Starul de la Hollywood a divorțat, după nici o săptămână de la nuntă

Actorul în vârstă de 55 de ani este cel care a cerut divorțul de make-up artistul Erika Koike, cu 20 de ani mai tânără, după ce în urmă cu doar patru zile, starul de la Hollywood s-ar fi prezentat în stare de ebrietate la depunerea actelor.

Astfel, Nicolas Cage devine din nou burlac, după un mariaj încheiat în doar patru zile. Cel puțin așa reiese din documentele depuse la o instanță din Las Vegas și citate de Daily Maill. Deocamdată nu este cunsocut motivul exact care l-a determinat pe actor să rupă căsnicia, într-un timp atât de scurt.

Nicolas Cage a solicitat divorțul de ErikaKoike, la doar patru zile după căsătorie
Nicolas Cage a solicitat divorțul de ErikaKoike, la doar patru zile după căsătorie

Nicolas Cage a divorțat pentru a patra oară

Pe 23 martie, Nicolas Cage și make-up artistul Erika Koike au depus actele pentru căsătorie, moment în care au devenit soț și soție. Se pare că actorul se afla atunci în stare de ebrietate, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Vestea că starul solicită anularea căsătoriei, la doar patru zile după depunerea actelor vine după ce în mediul online au circulat mai multe înregistrări video în care Cage apare bătut și își amenință soția că o va lăsa fără niciun ban. În acel moment, cuplul se afla la Biroul pentru eliberarea licențelor de căsătorie din Las Vegas.

Nu ţi-am cerut niciodată să faci asta“, a reacționat Erika Koike pe un ton calm , moment în care el i-a zâmbit şi a împins-o uşor pe hol, spunându-i: „Haide, hai să mergem”. „Ei au început să completeze formularele, iar în acest timp el striga „ea îmi va lua toţi banii” şi că fostul ei iubit e traficant de droguri. Femeia îi tot spunea: „Iubitule, nu ţi-am cerut să faci asta” , a relatat o sursă de la fața locului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×