Ea este considerată cea mai frumoasă femeie din lume, iar fiica ei îi calcă pe urme! GALERIE FOTO

Mirela Apostol   
în Hotnews
25/01/2016, 09:04
Ea este considerată cea mai frumoasă femeie din lume, iar fiica ei îi calcă pe urme! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Aaradhya Bachchan, fiica Aishwaryei si a starului de la Bollywood, Abhishek Bachchan, are 3 ani si jumatate si deja este megastar in India. Micuta apare la fel de des in tabloidele indiene ca Harper Beckham in cele britanice sau ca North West in cele din Statele Unite.

Parintii ei celebri se mandresc cu ea pe site-urile de socializare, postand destul de des imagini adorabile cu micuta Aaradhya. Pentru a se ocupa de cresterea si educatia fiicei sale, Aishwarya Rai a facut o pauza destul de lunga in cariera. De abia anul acesta a revenit in lumea filmului, insa tot fetita sa i-a dictat programul. Aishwarya a filmat doar atunci cand i-a permis micuta, iar producatorii au acceptat.

Actrita indianca a fost aspru criticata dupa nasterea fiicei sale pentru ca nu a revenit la silueta initiala la fel de repede cum o fac actritele de la Hollywood.

Aishwarya Rai este considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. In 1994, in timp ce se pregatea sa-si dea licenta in arhitectura, vedeta a castigat competitia Miss World si a fost nevoita sa renunte la studii, pentru a trai timp de un an in Londra. „Are o frumusete naturala. Cand Dumnezeu a impartit frumustetea, i-a dat-o ei pe toata”, a spus Mickey Contractor, unul dintre oamenii de la Vogue.

In 1997 si-a facut debutul in lumea cinematografica, astfel dand startul unei cariere de succes. Cu toate ca cea mai mare parte a aparitiilor ei au avut loc la Bollywood, Aishwarya a jucat si in filme produse in Statele Unite ale Americii si a devenit imaginea uneia dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice.

Citeşte mai mult pe perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×