Sebastian Ghiţă, reacţie virulentă după protestul lui Ştefan Mandachi: „Opriţi falsa realitate!”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 18:49
Sebastian Ghiţă, reacţie virulentă după protestul lui Ştefan Mandachi: „Opriţi falsa realitate!” GALERIE FOTO
De ce se întoarce Sebastian Ghiță în România

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a avut o reacție virulentă după protestul organizat de Ștefan Mandachi. „O păcăleală”, „o mare bulă de PR”, spune fostul deputat despre acțiunea de astăzi. Acesta susține că România nu are autostrăzi din cauza „grupului infracțional condus de Kovesi”.

Sebastian Ghiţă, reacţie virulentă după protestul lui Ştefan Mandachi. Val de acuzații

„Campania aceasta cu tânărul antreprenor care a facut metrul de autostradă este o nouă păcăleală tip Godina. O mare bulă de PR. În loc să construiască autostrăzi unii se țin de livrat filme cu autostrăzi. Românii sunt sătui de filme și promisiuni. Au nevoie de asfalt. Cum ne dăm seama că e o păcăleală chestia de la Suceava? Uitați-vă la calitatea filmărilor. Nici la Hollywood nu au camere cu așa tehnologie precum a folosit tânărul antreprenor cu shaormerii.Întrebați-l cine i-a fimat clipul și cine l-a montat !!!??? Cine i-a făcut campania de PR? Este evident că e vorba de o lucrătura profesionistă a…#NuStiuCui !!!”, a scris Sebastian Ghiță

El o acuză pe fosta șefă a DNA de distrugerea firmelor de construcții. „De ce nu avem autostrăzi? Grupul Infracțional Organizat condus de Kovesi a distrus sistematic, în ultimii 10 ani, toate firmele româneăti de construcții. Inginerii și muncitorii lucrează acum în străinătate. De ce? Pentru a face loc doar firmelor străine care să ne aducă mai mult jaf și mai multă corupție”, mai scrie, pe Facebook, Sebastian Ghiță.

Ștefan Mandachi nu a răspuns atacurilor lui Liviu Dragnea.
Ștefan Mandachi nu a răspuns atacurilor lui Liviu Dragnea.

Criticat de Liviu Dragnea

Și Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa lui Ștefan Mandachi. „Toți auzim că nu se fac autostrăzi și niște șmecheri care vezi fac ei un metru – să vorbim cinstit, la 12 și jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România”, a răbufnit liderul PSD.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi nu a dorit să comenteze declarațiile lui Liviu Dragnea și a explicat și de ce: „Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a spus organizatorului protestului „România vrea autostrăzi #şîeu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×