Liviu Dragnea îl atacă pe Ștefan Mandachi: „Niște șmecheri! Ei fac circ, noi facem autostrăzi”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 14:45
Liviu Dragnea îl atacă pe Ștefan Mandachi: „Niște șmecheri! Ei fac circ, noi facem autostrăzi” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ștefan Mandachi

Liviu Dragnea îl atacă pe Ștefan Mandachi, inițiatorul protestului #șieu. Liderul Partidului Social Democrat nu vede cu ochi buni mișcarea intitulată „România vrea autostrăzi”. După un schimb de replici, l-a numit pe Ștefan Mandachi șmecher. Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalități publice și multe alte instituții vor lua parte la protestul #șieu. Astăzi, vineri, se întrerupe orice fel de activitate, timp de 15 minute, la ora 15:00. AMintim că primul metru de autostradă construit în Moldova, din localitatea Cumpărătura, va fi inaugurat de către omul de afaceri Mandachi.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Ștefan Mandachi

„Toți auzim că nu se fac autostrăzi și niște șmecheri care vezi fac ei un metru – să vorbim cinstit, la 12 și jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. 

Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, puteă să-i doneze la o casă de copii”, a spus Liviu Dragnea. În acest context, liderul PSD s-a arătat deranjat de cele înfăptuite și de protestul ce va urma a orele 15:00, când toată lumea își va întrerupe orice activitate. 

Liviu Dragnea, atac dur asupra lui Ștefan Mandachi
Liviu Dragnea, atac dur asupra lui Ștefan Mandachi

Mihai Chirică, despre mișcarea #șieu

„Trebuie să atragem atenţia asupra necesităţii construirii de autostrăzi. Aşa cum spuneam, nu numai Autostrada A8 este importantă, Autostrada Moldova, ci toată ţara are nevoie de reţea de autostrăzi, pentru că avem nevoie să ne dezvoltăm în primul rând.

Ecoul nu cred că va fi de o rezonanţă mare pentru că despre această necesitate se vorbeşte de prea multă vreme. Probabil, s-a erodat în mintea celor care trebuie să decidă acest subiect, dar, cel puţin, vom reuşi să atragem atenţia Comisiei Europene că a devenit o problemă naţională lipsa autostrăzilor şi că ar trebui să abordăm următoarea etapă de finanţare europeană într-un mod mult mai responsabil”, a spus MIhai Chirica, la Digi FM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×