PSD, mesaj în ziua protestului lui Ștefan Mandachi: „Ministrul Transporturilor va fi pe şantier! Autostrada Moldovei începe azi”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 09:10
PSD, mesaj în ziua protestului lui Ștefan Mandachi: „Ministrul Transporturilor va fi pe şantier! Autostrada Moldovei începe azi” GALERIE FOTO
PSD, mesaj în ziua protestului lui Ștefan Mandachi

Ştefan Mandachi, afaceristul din Suceava care a demarat protestul ce va avea loc astăzi, 15 martie, de la ora 15:00, a primit răspuns de la PSD. Mandachi îşi doreşte ca Moldova să aibă autistradă şi a îndemnat românii din întreaga ţară să protesteze pentru a avea drumuri acolo unde îşi doresc şi unde este nevoie.

PSD, mesaj în ziua protestului lui Ștefan Mandachi

Printr-o postare apărută pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat, se anunţă că „Autostrada Moldovei începe azi”, iar Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, va fi pe şantier pentru a începe lucrările:

„Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier. #NeRespectamPromisiunile”, este mesajul postat de PSD în această dimineaţă, alături de fotografia:

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a comentat iniţiativa afaceristului privind realizarea autostrăzii Moldova: „Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației”.

Ştefan Mandachi se aşteaptă ca Suceava să fie blocată în timpul protestului: „Am cel puțin 4.000 de mesaje necitite pe telefon acum și numărul crește. Dar vreau să vă spun despre cei din Suceava, că de acolo am mesaje evidente. Suceava cred că va fi blocată integral.

Aștept sucevenii să vină, să le arătăm românilor cât suntem de ospitalieri, cum sunt bucovinenii. Vreau să vină toată Suceava alături de noi. Adică avem oameni care vin din Suedia, Danemarca, America, Anglia care vin la Suceava pentru acest eveniment și ar fi culmea să vină zeci de mii de oameni din țară și să nu vină câteva zeci de mii de oameni din Suceava. Deci, vă aștept suceveni să veniți”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×