Divorț în familia lui Gigi Becali! Nepotul Vasi Geambazi se desparte de soția sa, Alina

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/03/2019, 15:47
Divorț în familia lui Gigi Becali! Nepotul Vasi Geambazi se desparte de soția sa, Alina GALERIE FOTO
Vasi Geambazi se pregateste de divort

Gici Becali a primit vești foarte proaste de la nepotul său preferat, Vasi Geambazi, care urmează să divorțeze de soția lui Alina, cu care are doi copii! Cea care a solicitat divorțul este femeia, care a spus chiar că nu are pretenții financiare, ci vrea doar să scape din mariajul cu Vasi.

Vasi Geambazi divorțează de mama celor doi copii ai săi

Milionarul a încercat să remedieze problemele din căsnicia nepotului său, însă Alina nu vrea să cedeze, sătulă, se pare, de timpul prea mult petrecut de soțul ei la baza din Berceni. Vasile a jucat un rol extrem de important pentru FCSB Academy și pentru divizionara secundă Academia Clinceni.

Așadar, problemele din casnicia lui Vasi Geambazi sunt foarte serioase, chiar dacă acesta a încercat să mai repare ce putea fi reparat în căminul său. Vasi Geambazi a fost pentru o perioadă chiar proprietarul clubului de fotbal FCSB, iar unchiul său îl apreciază enorm pentru faptul că ar fi foarte modest și extrem de serios, și, mai presus de toate, are o pregătire profesională extrem de bună.

Fiica patronului FCSB se mărită
Fiica patronului FCSB se mărită

Gigi Becali se pregătește de nunta fiicei sale

Gigi Becali plânge cu un ochi, dar râde cu celălalt. Chiar dacă nepotul său se pregătește de divorț, fiica sa cea mare se pregătește să devină mireasă!

Latifundiarul din pipera a vorbit despre evenimentul anului din familia sa! Va fi o nuntă cu fast, preconizându-se până acum nu mai puțin de 700 de invitați. Becali vrea să se asigure că fiica lui va avea parte de o nuntă de vis, pe care n-o va putea uita toată viața.

Fiica lui Gigi Becali trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai zis si „Printisorul din Dobroesti”, un tânăr care provine dintr-o familie respectată și înstărită. Viitorul ginere pare să fie pe placul finanțatorului FCSB. Mihai Theodor Mincu are 28 de ani și are o relație cu Teo, fiica cea mare a lui Becali, de mai mulți ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×