Prima reacție a lui Costi Mocanu după ce și-a dat demisia de la PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 20:39
Prima reacție a lui Costi Mocanu după ce și-a dat demisia de la PRO TV GALERIE FOTO
Prima reacție a lui Costi Mocanu după ce și-a dat demisia de la PRO TV

Costi Mocanu și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani, iar acum a apărut și prima reacție. Motivul pentru care reporterul sportiv și șeful postului de televiziune ar fi plecat nu a fost făcut public, dar se zvonește că jurnalistul s-ar fi aflat în trecut în discuții cu mai multe televiziuni.

Prima reacție a lui Costi Mocanu după ce și-a dat demisia de la PRO TV

Contactat de paginademedia.ro, Costi Moncanu a spus: „În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup”. De asemenea, acesta a declarat că există posibilitatea unei colaborări cu Pro TV „dacă voința comună a părților se manifestă”.

Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă”, a subliniat Costi Mocanu. Cât despre relația cu postul, acesta mărturisește că: „Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni”.

Acesta a clarificat că nu este în discuții cu nicio televiziune, acesta fiind motivul pentru care și-ar fi dat demisia

„Cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea”

Întrebat dacă poartă discuții avansate cu altcineva, directorul corporate affairs a spus: „Avansat e mult spus, dar vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie”, a lămurit Costi Mocanu.

Jurnalistul a ocupat, în ultimii doi ani, poziția de Director corporate affairs, după ce a ”atins” funcții la nivel de digital, iar înainte de asta, timp de 25 de ani, a trecut prin poziții de reporter și redactor-șef al redacției sport la director de departament și șef al tuturor canalelor PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×