Motivul pentru care Costi Mocanu și-a dat demisia de la Pro TV după 25 de ani

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 18:45
Motivul pentru care Costi Mocanu și-a dat demisia de la Pro TV după 25 de ani GALERIE FOTO
Costi Mocanu și-a dat demisia de la Pro TV

Costi Mocanu și-a dat demisia de la Pro TV după 25 de ani în care a fost, printre altele, reporter sportiv și șef al postului de televiziune. Motivul pentru care Costi Mocanu și-a dat demisia nu a fost făcut încă public, dar se vorbește despre faptul că jurnalistul s-ar fi aflat în trecut în discuții cu mai multe televiziuni.

Costi Mocanu și-a dat demisia de la Pro TV

În vârstă de 49 de ani, Costi Mocanu, care este unul dintre cei mai vechi oameni de la Pro TV, și-a dat demisia și nu va mai face parte din echipa postului de televiziune din 1 aprilie 2019. Jurnalistul s-a consacrat ca reporter sportiv, comentator de meciuri, şef al departamentului Sport și, în ultimii ani, șef al postului Pro TV.

În anul 2018, Costi Mocanu a prezentat, alături de actriţa Raluca Aprodu şi jurnalistul Daniel Niţoiu, emisiunea Ninja Warrior România. „În mod clar nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup. Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă”, a declarat Costi Mocanu pentru paginademedia.

Costi Mocanu a negociat cu mai multe televiziuni
Costi Mocanu a negociat cu mai multe televiziuni

Motivul pentru care Costi Mocanu și-a dat demisia

Motivul pentru care Costi Mocanu și-a dat demisia de la Pro TV nu este cunoscut încă, dar se știe deja că jurnalistul a negociat cu mai multe posturi de televiziune în ultimul timp.

„Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie”, a mai spus Costi Mocanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×