Au fost dezvăluite 3 ispite de la Insula Iubirii. Surpriza pregătită în sezonul 5!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 20:10
Au fost dezvăluite 3 ispite de la Insula Iubirii. Surpriza pregătită în sezonul 5! GALERIE FOTO
Au fost dezvăluite 3 ispite de la Insula Iubirii

Sezonul 5 al emisiunii ”Insula Iubirii” este pe roate și va începe curând la Antena 1. Unul dintre cele mai iubite reality-show-uri cu și despre iubire va fi de-a dreptul spectaculos, plin de mister, dragoste și flirt. Din fericire pentru telespectatori, au fost deja dezvăluite trei dintre ispitele care vor testa relațiile.

Au fost dezvăluite 3 ispite de la Insula Iubirii: Gojamn, Mircea și Nicoleta

La finalul sezonului 4, publicul a fost pus la curent cu faptul că Ionuț Gojman, cel care a pășit în competiție alături de Mirela, se va întoarce în sezonul 5 drept ispită. Totodată, o altă ispită masculină din sezonul 4 se va întoarce alături de Gojman, Mircea, care va veni și în acest an în aceeași poziție.

Acum, ”Insula Iubirii” a mai dezvăluit o a treia ispită, una feminină. Este vorba despre Nicoleta, blonda care, în sezonul 4, i-a pus pe jar inima lui Ionuț Gojman, pe vremea aceea iubitul Mirelei. Înainte ca bărbatul controversat să-și anunțe oficial prezența în emisiune, acesta a postat următorul mesaj pe rețelele de socializare.

Au fost dezvăluite 3 ispite de la Insula Iubirii. Surpriza pregătită în sezonul 5!
Cele trei ispite: Nicoleta, Mircea și Gojman

Controversatul Gojman, din nou pe micile ecrane

„Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook.

Au fost dezvăluite 3 ispite de la Insula Iubirii. Surpriza pregătită în sezonul 5!
Mircea revine pe micile ecrane, tot în postura de ispită

Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate. „Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, este mesajul transmis de Gojman.

Insula iubirii a debutat pe 26 aprilie 2015, pe Antena 1. Emisiunea a fost nominalizată: Premiul TV Mania pntru cel mai bun reality-show, Premiul Radar de Media pentru cel mai bun reality show TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×