Alex Velea și-a făcut un nou tatuaj! Reacția avută de Antonia: „Am rămas fără cuvinte”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/02/2019, 12:06
Alex Velea și-a făcut un nou tatuaj! Reacția avută de Antonia: „Am rămas fără cuvinte” GALERIE FOTO
Alex Velea si-a tatuat chipul lui Maya

Alex Velea și Antonia s-au întâlnit când amândoi aveau nevoie de afecțiune, deoarece ieșeau din relații în care nu se mai simțeau confortabil. Gurile rele spun că Alex Velea era încă însurat când între el și frumoasa Antonia au început să apară sentimente. Cei doi au trecut însă peste toate problemele și au rămas împreună, iar acum au și doi copii.

Antonia suferă însă, deoarece fiica ei încă este foarte departe de ea. Maya locuiește cu tatăl său, Vincenzo Castellano, de care Antonia încă nu a reușit să divorțeze, după atâția ani și ani de procese. Micuța locuiește în Italia și vorbește cu mama ei de câte ori este posibil.

Alex Velea și-a tatuat chipul lui Maya

Mama și fiica se și văd destul de des, deoarece Antonia merge în Italia să o vadă pe Maya. De multe ori, este însoțită de Alex Velea, de care Maya se pare că s-a atașat destul de repede. Iar sentimentul este reciproc. O dovadă foarte clară a sentimentelor pe care le are Alex Velea pentru fiica Antoniei este chiar tatuajul pe care acesta și l-a făcut cu chipul fetiței. Antonia a mărturisit că a fost foarte plăcut impresionată.

Alex Velea o insoteste de multe ori pe Antonia in Italia, unde se intalnesc cu Maya

Cei doi au acordat un interviu revistei Viva, în care au vorbit deschis despre relația lor și despre relația pe care o are Alex Velea cu Maya. Chiar dacă în tinerețe artistul nici nu se gândea că va fi pus în situația să iubească copilul unui alt bărbat, acesta spune că s-a împăcat cu ideea.

Antonia: Alex este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja

”Am fost de foarte multe ori să o vedem pe Maya, însă nu de câte ori mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam situația asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul”, a declarat Alex Velea.

”Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun. Iar Alex este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a completat Antonia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×