Antonia, goală pușcă! Imagini necenzurate, făcute publice

Sandra Popescu   
în Poze haioase
02/10/2018, 18:05
Antonia, goală pușcă! Imagini necenzurate, făcute publice GALERIE FOTO
Antonia a pozat goală, iar imaginile incitante au fost postate pe internet

Fanii Antoniei au fost în culmea fericirii, după ce artista a postat mai multe poze cu ea goală pușcă! Este vorba despre un pictorial, pe care încă nu am avut ocazia să îl vedem în totalitate, dar care este extrem de incendiar. Periodic, artista mai postează pe conturile ei de socializare câte o imagine din această serie, iar cei care o urmăresc pe internet sunt foarte încântați să o redescopere în noi ipostaze.

Nu ar fi prima dată când partenera lui Alex Velea este surprinsă în asemenea ipostaze. De-a lungul timpului, cântăreața a avut parte de nenumărate  ședințe foto în care a lăsat la vedere o mare parte din ”dotările” cu care a înzestrat-o… sau nu, Mama Natură. După trei sarcini, nu putem decât să constatăm că trupul ei arată excepțional, fără vergeturi sau alte astfel de semne vizibile.

Imaginile cu Antonia goală au fost postate pe internet chiar de artistă
Imaginile cu Antonia goală au fost postate pe internet chiar de artistă

Antonia, a făcut deliciul fanilor cu imaginile în care apare goală

Numeroase ipostaze în care este îmbrăcată sumar, multe poze în care este goală sub cearceafuri, poze în care e surprinsă în timp ce trage senzual din țigară… Toate aceste imagini nu fac decât să-i incite pe fanii Antoniei, care nu are nicio problemă în a-și arăta trupul perfect.

Iubita lui Alex Velea este surprinsă în poziții la fel de incitante și în videoclipurile sale și putem spune că și-a format deja un obicei din asta. Imaginile în care apare goală, dar și alte imagini în care este mai îmbrăcată însă pozează provocator, toate sunt la mare căutare pe internet și sunt furate de multe ori pentru a fi folosite în scopuri mai puțin ortodoxe, în mediul virtual. Antonia nu este singura vedetă din România care apelează la astfel de trucuri pentru a-și ține fanii aproape. Delia, Andreea Mantea, Carmen Brumă, Inna sunt și ele la fel de îndrăznețe când vine vorba de imaginea lor. Nu e rău deloc, ar putea spune admiratorii…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×