Iulia Albu, atac la Andreea Marin: ”Nu prea știe ea”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 09:59
Iulia Albu, atac la Andreea Marin: ”Nu prea știe ea” GALERIE FOTO
Iulia Albu a atacat-o, în stilu-i caracteristic, pe Andreea Marin

Iulia Albu este cunoscută în lumea mondenă drept un personaj controversat, însă nu doar pentru vestimentațiile sale extravagante, ci și pentru felul său spumos de a fi. De această dată, creatoarea de modă a luat-o la analizat pe ”Zâna Surprizelor”. Mai precis, Iulia Albu a postat pe blogul personal o imagine, alături de care a scris un comentariu la adresa Andreei Marin. Vedeta a ironizat, în stilu-i caracteristic, o fotografie în care fosta prezentatoare de televiziune o fost surprinsă la sala de forță.

”Pătrunjelu-i lung şi gros/Astăzi eu mă duc să cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea ştie ea cum să pună mâna pe bara orizontală, dar măcar încearcă!”, a fost comentariul creatoarei de modă.

Iulia Albu, atac la Andreea Marin: ”Pătrunjelu-i lung și gros/Astăzi eu mă duc să cos”

Ulterior, aceasta i-a dat și lecții. „Andreea, se ţine cu mâinile, nu se atârnă de’! Ai putea lua lecţii de la doamna din partea dreaptă, o ţărancă veritabilă de nota 10. În rest multe fiţe pentru nimic şi poze în chiloţi când chiar nu e cazul”, a mai scris Iulia Albu.

Iulia Albu, atac la Andreea Marin: ”Nu prea știe ea”
Fotografia postată de Iulia Albu

Printre personalitățile criticate de fashion editor se află și câteva din lumea politică, precum Carmen Dan. După ce doamnele politicii românești s-au prezentat în ținute mai puțin adecvate la ceremonia de inaugurare a președinției României la Consiliul Uniunii Europene la Ateneul Român, a venit taifunul. Iulia Albu a criticat aspru ministru MAI, spunând că nu înțelege cum poate greși ”cine în postura” acesteia atât de mult.

Iulia Albu, atac la Andreea Marin: ”Nu prea știe ea”
Iulia Albu a postat pe blogul personal o imagine, alături de care a scris un comentariu la adresa Andreei Marin

De asemenea, designerul a declarat că, ”pe lângă faptul că e lipsită de orice fell de inspirație, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul”, mai este și ”o ținută care nu o avantajează deloc”. ”Nu înţeleg cum cineva în postura lui Carmen Dan ar purta o ţinută, pe lângă faptul că e lipsită de orice fel de inspiraţie, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul. O ţinută care nu o avantajează absolut deloc.

Iulia Albu, atac la Andreea Marin: ”Nu prea știe ea”
De această dată, creatoarea de modă a luat-o la analizat pe ”Zâna Surprizelor”

Cu siguranţă că ar fi putut să facă o altă alegere, iar coafura ar fi putut să fie mult mai reuşită decât această coafură – catalog salon Igiena 1980. Și cu siguranţă că doamna Carmen Dan îşi şi permite acest lucru”, a declarat Iulia Albu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×