Tuncay, despre divorțul de Andreea Marin, la doi ani de la despărțire: „E din ce în ce mai greu…”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/01/2019, 16:41
Tuncay, despre divorțul de Andreea Marin, la doi ani de la despărțire: „E din ce în ce mai greu…”
Tuncay, despre divorțul de Andreea Marin, la doi ani de la despărțire! Ce declarații a făcut acesta?

Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, a făcut declarații recent despre divorțul de Zâna surprizelor. Bărbatul este de origine turcă, este medic și, din păcate, după Andreea Marin acesta pare că nu și-a mai găsit dragostea.  Deseori a evitat răspunsurile, fiind întrebat despre o nouă relație. Am avut o relaţie foarte bună cu Andreea până acum. Mi-am dorit întotdeauna să nu mediatizez această relaţie. Din acest motiv, nu am vorbit despre ea nicăieri.

Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă ne gândim nu numai la noi, ci, de asemenea, la familiile noastre.Pentru început, am prezentat-o pe Andreea în calitate de logodnică. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi toţi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am lângă mine o astfel de femeie minunată ca soţie”, a declarat Tuncay în perioada divorțului de Zâna surprizelor.

Tuncay, despre divorțul de Zână: „Am tot încercat să evit”

Fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a făcut recent declarații despre relația cu Andreea Marin, dar și despre divorțul mult discutat al celor doi. „Am tot încercat să evit întrebarea asta. Sigur că am mai ieşit la întâlniri, dar începe să fie din ce în ce mai greu. Nu neapărat mai greu, dar e mai complicat să ai încredere în cineva. Pe termen lung, nu mă gândesc să mă întorc în Turcia. Sunt fericit aici.

Tuncay și Andreea Marin
Tuncay și Andreea Marin

Vreau să rămân aici să-mi dezvolt afacerea şi chiar să-mi întemeiez o familie aici, adică să mă stabilesc în România. Au apărut multe surse, dar noi nu ştiam cine sunt acele surse. Putea fi oricine, chiar şi unul care s-a nimerit în acelaşi loc cu noi. Ne uitam la televizor şi vedeam cum spun că ei ştiu sigur că noi suntem împreună. Ce e sigur? Şi cine sunteţi voi ca să spuneţi asta?”, a declarat Tuncay, potrivit spynews.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×