Tuncay Ozturk a vorbit în premieră despre datoriile firmei sale!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/06/2018, 14:58
Tuncay Ozturk a vorbit în premieră despre datoriile firmei sale! GALERIE FOTO
Tuncay Ozturk despre datoriile firmei sale

Tuncay Ozturk a vorbit despre datoriile firmei sale, după ce în presă au apărut articole care relatau că afacerea fostului soț al Andreei Marin ar înregistra datorii de peste 170 de mii de euro. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Tuncay a venit cu un drept la replică foarte detaliat, în care a povestit cum a venit în România, cum s-a obișnuit cu locurile și tradițiile din țara noastră, dar povestește și cum și-a deschis clinica de recuperare din București, care a avut inițial 12 metri pătrați, iar în prezent se întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

Tuncay Ozturk spune despre datoriile firmei sale că reprezintă investiția lui

”…Aceste realizări au avut nevoie de investiții , deci, pentru a clarifica această confuzie, cifrele menționate în diverse publicații nu reprezintă nimic altceva decât investiția mea, iar ele bineînțeles că nu reprezintă cifre fixe deoarece investiția nu se oprește aici. Clinica se dezvoltă în fiecare zi, așa cum ar trebui să se dezvolte orice companie construită pe piloni morali, înainte de orice altceva”, a precizat Tuncay Ozturk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×