Iulia Albu, atac fără precedent la Carmen Dan! „Niciodată nu îţi arăţi decolteul”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 10:24
Iulia Albu, atac fără precedent la Carmen Dan! „Niciodată nu îţi arăţi decolteul”

Iulia Albu o atacă dur pe Carmen Dan, după ce doamnele politicii românești s-au prezentat în ținute mai puțin adecvate la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene de la Ateneul Român.

Ministrul MAI a fost aspru criticată de către Iulia Albu, care nu înțelege cum a putut să greșească atât de mult „cineva în postura” lui Carmen Dan, care pe lângă faptul că  „e lipsită de orice fel de inspiraţie, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul”, mai este și  „o ţinută care nu o avantajează absolut deloc.”

Iulia Albu o face praf pe Carmen Dan

Iulia Albu, atac fără precedent la Carmen Dan! „Niciodată nu îţi arăţi decolteul”
Iulia Albu, atac fără precedent la Carmen Dan! „Niciodată nu îţi arăţi decolteul”

Cea mai temută designeriță, Iulia Albu, o face praf pe Carmen Dan: „Nu înţeleg cum cineva în postura lui Carmen Dan ar purta o ţinută, pe lângă faptul că e lipsită de orice fel de inspiraţie, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul. O ţinută care nu o avantajează absolut deloc. Cu siguranţă că ar fi putut să facă o altă alegere, iar coafura ar fi putut să fie mult mai reuşită decât această coafură – catalog salon Igiena 1980. Și cu siguranţă că doamna Carmen Dan îşi şi permite acest lucru.

Niciodată nu îţi arăţi decolteul în asemenea geometrii dacă nu ai o siluetă silfidă şi niciodată nu îţi arăţi doar jumătate din braţ în contextul în care braţele tale nu sunt tonifiate. Nu trebuie să ne prefacem că un om politic ar trebui să meargă de cinci ori pe săptămână la sală, să arate ca un manechin, însă nici nu putem cădea într-un penibil grotesc îmbrăcând ţinute ce ar „şade” mai bine pe o tarabă din Obor decât în Ateneul Român”, a declarat Iulia Albu pentru  Libertatea.

La adresa Vioricăi Dăncilă, Iulia Albu a avut cuvinte de laudă! Designerul consideră că premierul României s-a îmbrăcat adecvat evenimentului, iar Corina Crețu, la rândul ei, a fost de asemenea lăudată de temuta Iulia Albu: „Corina Creţu a avut o apariţie decentă pentru plen, nu neapărat pentru Ateneu, dar bine că măcar nu a exagerat cu detaliile, pentru că este evident faptul că nu le stăpâneşte. Și ar putea fi corectă alegerea unei poşete roşii la o ţinută all black, gafa este însă evidentă, mai ales în contextul în care geanta nu este una de seară, iar ţinuta este una office. Aş putea plusa spunând că brăţara neagră, indiferent dacă ţine sau nu doliu după cineva, este complet nepotrivită în acest context, iar încălţămintea putea fi ceva mult mai interesant”, a mai spus fosta vedetă a Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×