Smiley i-a luat la rost pe Anca Serea și Adi Sînă: Unde ați lăsat copiii? Ce s-a întâmplat, de Revelion

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
03/01/2019, 14:57
Smiley i-a luat la rost pe Anca Serea și Adi Sînă: Unde ați lăsat copiii? Ce s-a întâmplat, de Revelion GALERIE FOTO
Anca Serea și Adi Sînă au fost certați chiar în seara de Revelion. Cei doi au fost luați la rost de Smiley.

Anca Serea și Adi Sînă au fost certați chiar în seara de Revelion. Cei doi au fost luați la rost de Smiley. Cântărețul a glumit pe seama celor doi care au avut spectacol la Craiova chiar în noaptea de trecere dintre ani. „Bă, unde ați lăsat copiii, aia vreau să știu eu?”, i-a luat tare Smiley pe Anca Serea și soțul ei.

Evenimentul a avut loc chiar în noaptea de Revelion, la Craiova unde Smiley a concertat la trecerea dintre ani. Artistul tocmai se pregătea să urce pe scenă, când a primit în culise vizita surpriză a lui Adi Sînă și a soției sale. Smiley a rămas uimit că cei doi au venit la concert și i-au lăsat acasă pe cei cinci copii. Așa că artistul s-a dezlănțuit cu glumele la adresa acestora.

Smiley i-a luat la rost pe Anca Serea și Adi Sînă: „Ați plecat, ați lăsat copiii singuri acasă?”

Smiley a glumit pe seama cuplului. „Bă, unde ați lăsat copiii, aia vreau să știu eu? Ați plecat, ați lăsat copiii singuri acasă? Ar trebui să faceți un film cu copiii: Singuri acasă!”, a glumit Smiley. Răspunsul Ancăi Serea a fost sincer. „Nu ne-am gândit!”, a spus aceasta. „Nu iese filmul ăsta, pentru că plecăm peste două zile!”, a completat-o soțul ei, Adi Sînă.

 

Adi Sînă a concertat la Craiova în noaptea de Revelion

Smiley a concertat de Revelion la Craiova, alături de alți artiști români. Pentru reprezentația de 45 de minute, din seara de Anul Nou, artistul a fost recompensat cu 30.000 de euro. Și Adi Sînă a urcat pe scenă la acest organizat de Primăria Craiovei. Fostul membru al trupei Akcent a încasat pentru interpetarea sa aproximativ 30.000 de lei. La final de an, Smiley le-a urat românilor „La mulți ani!” de pe scenă într-un live pe Facebook. Tot acolo, cântărețul a avut și un mesaj deosebit pentru fanii săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×