Câți oameni au participat la Revelionul din Piața Constituției, organizat de Gabriela Firea

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
02/01/2019, 09:23
Câți oameni au participat la Revelionul din Piața Constituției, organizat de Gabriela Firea GALERIE FOTO
Câți oameni au participat la Revelionul din Piața Constituției, organizat de Gabriela Firea

E oficial! După ce ieri s-a spus că 60.000 de oameni au participat la Revelionul din Piața Constituției, azi s-a aflat că numărul a fost mult mai mare. Copii, părinţi, tineri sau bunici veniți din țară sau de peste hotare, cu toții au petrecut la spectacolul devenit deja tradiției și care a fost organizat de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Focul impresionant de artificii care a colorat cerul Bucureștiului în miez de noapte a durat 13 minute.

Concertul din noaptea Revelionului Centenar s-a încheiat la ora 1 noaptea, iar petrecăreții care au sărbătorit trecerea în 2019 în Piața Constituției au mutat petrecerea în cluburile din București, acasă sau la prieteni. Scenele filmate în celebra piață din fața Casei Poporului, unde au cântat nume sonore din industria muzicii românești, printre care Delia și Antonia, Smiley, Irina Rimes, The Motans și Carla’s Dreams, sunt unele dezolante: cantități uriașe de gunoaie au rămas în urma lor.

Câți oameni au participat la Revelionul din Piața Constituției, organizat de Gabriela Firea

Potrivit celor mai noi informații, aproape 70.000 de oameni din Capitală, dar și din mai multe orașe din țară și străinătate au sărbătorit Revelionul 2019 în Piața Constituției, la concertul Centenar organizat de Gabriela Firea. Petrecerea uriașă din fața Casei Poporului a fost deschisă de Smiley, Nicoleta Nucă, The Motans, Antonia şi Carla’s Dreams. Artiștii de peste Prut, care i-au cucerit iremediabil pe români cu piesele lor care au mesaje profunde, au câștigat o mică avere pentru un spectacol dat chiar în noaptea de Revelion. Și Delia, Horia Brenciu, dar și Ștefan Bănică Junior au făcut câte o sumă cu multe zerouri pentru show-urile făcute în noaptea dintre ani… au fost plătiți în euro!

Scena amplasată în fața Palatului Parlamentului  a vibrat când Delia și Irina Rimes au salutat mulţimea din piață. Petrecerea dată de Revelion în Piața Constituției a durat mai bine de șapte ore. Cele aproape 70.000 de persoane au dansat și au cântat cu artiștii care au încălzit atmosfera, mai ales că afară era destul de frig, iar la 12 noaptea au ciocnit câte o cupă cu șampanie și alte sticle cu alcool, au admirat focul de artificii și au cântat la unison: „La mulți ani”.

Printre cei care au petrecut la concertul Centenar din Piața Constituției s-au numărat oameni din Slatina, Constanța, Cluj, Mureș, Chișinău și orașe din Germania, relatează stirileprotv.ro. După miezul nopţii, şi-a făcut apariţia invitatul special: DJ-ul internaţional ATB. Petrecăreții din piața din fața Casei poporului au fotografiat și au filmat multe dintre momentele din timpul show-ului tradițional.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×