Prima imagine cu burtica Laviniei Pârva! Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică Jr.

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 16:59
Prima imagine cu burtica Laviniei Pârva! Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pârva, fotografii cu burtica sa de gravidă!

Prima poză cu burtica de gravidă a Laviniei Pârva! Soția lui Ștefan Bănică Jr. atrage în perioada aceasta toate privirile! Vestea că bruneta este însărcinată a zguduit lumea showbiz-ului înainte de sărbători. Cântăreața are 34 de ani și este la prima sarcină, iar viitorul tătic are 51 și nu este la prima experiență de acest gen. Juratul de la emisiunea X Factor mai are doi copii. Cum a fost surprinsă viitoarea mămică?

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a fost mesajul juratulul X Factor în care a anunțat că Lavinia Pârva este însărcinată.

Fotografie cu burtica de gravidă a Laviniei Pârva!

Lavinia Pârva se iubește de multă vreme cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi artiști și-au și oficializat relația în 2017, în Bulgaria. Mult așteptata veste că vor avea un copil a venit într-un final! „Echilibrul este cel mai important lucru în viață. Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină. Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunați în jurul meu și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am facut planuri în niciun sens.  

Lavini Pârva, poza cu burtica de gravidă
Lavini Pârva, poza cu burtica de gravidă

Orice femeie la un moment dat își dorește un copil. Eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranța că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viața noastră.

Lavinia Pârva, noua mămică din showbiz, surprinsă recent
Lavinia Pârva, noua mămică din showbiz, surprinsă recent

Noi suntem la fel de fericiți ca înainte de a face acest pas. Cred ca e o chimie între noi doi, o compatibiitate. Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat. Mi-a placut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învăța”a declarat Lavinia Pârva, întrebată de apariția unui copil în viața de cuplu a lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×