Cum arată de fapt Florin Piersic, fără machiaj! A ridicat sala în picioare cu tonusul său, dar iată cum a fost pozat apoi

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/11/2018, 20:29
Cum arată de fapt Florin Piersic, fără machiaj! A ridicat sala în picioare cu tonusul său, dar iată cum a fost pozat apoi GALERIE FOTO
Floriin Piersic a pozat fără machiaj! Anii se văd clar pe chipul acestuia

Trecerea anilor și-a pus cu siguranță amprenta asupra chipului său, dar cu toate acestea, printre riduri, se poate vedea același zâmbet cu care a cucerit în anii tinereții atâtea doamne, dar și aceiași ochi calzi.

Fanii marelui actor l-au putut vedea pe scenă pentru ultima oară. „Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor”, au spus cei prezenți la spectacolul de pe scena Teatrului din Cluj Napoca, unde a jucat acesta.

Florin Piersic, apariție fără machiaj

Zilele trecute, Florin Piersic a avut o reprezentație de mai bine de două ore, timp în care i-a uimit pe spectatori cu imaginea sa care este atent pregătită. Actorul avea părul vopsit proaspăt, un machiaj special pentru scenă și o vestimentație deosebită. Ca de obicei, nimic lăsat la voia întâmplării!

 Florin Piersic, fără machiaj, împreună cu actrița Diana Roman.
Florin Piersic, fără machiaj, împreună cu actrița Diana Roman.

Florin Piersic s-a fotografiat, cu puțin timp înainte de un spectacol, alături de o altă actriță, Diana Roman. Tânăra artistă a postat poza cu acesta, lăsând în descriere un mesaj foarte frumos: „Un Dorulet si un EL ..din vremuri diferite ❤️”, a scris tânăra. Prietenii virtuali aia acesteia au avut numai comentarii frumoase: „Tu si un bătrânel simpatic”, „Tu si cu marele Ciocoflender!?”, „Semănați cat de cat???”. 

Florin Piersic, la 83 de ani pe scena teatrului

Apariția recentă de pe scena teatrului de la Cluj Napoca i-a uimit pe cei mai mulți aflați la spectacol. Aceștia au exclamat în nenumărate erânduri că nu arată de aproape 83 de ani, ci de 60, iar că apariția acestuia a fost fără reproș. „Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor”, a declarat marele artist la moartea bunului său prieten, Dumitru Farcaș.

„Eu am dăruit tuturor numai lucruri frumoase, am dorit să înnobilez pe toţi cei care sunt în jurul meu, să le transmit gânduri frumoase, bune. N-am spus nimănui nici „du-te mai încolo”, n-am dat cu subsemnatul niciodată despre niciun coleg sau prieten sau neprieten de-al meu, am fost întotdeauna un urmaş demn al părinţilor, al mamei mele, pe care nu doar că am iubit-o, am adorat-o. Mama mea a fost o sfântă. Eu când am fost întrebat de Preafericitul Daniel, care m-a chemat la dumnealui şi la care am fost şi-am stat multă vreme de vorbă, i-am răspuns că mă rog la Maica Domnului, la Iisus Hristos, dar cel mai tare mă rog la mama mea, care, din tot ce ştiu şi-am văzut şi-am simţit, a fost o sfântă. Eu o moştenesc pe mama mea, pe Vera Piersic”, a povestit acesta într-un interviu pentru Mediafax.

Florin Piersic, mesaj pentru România, de ziua ei!

Florin Piersic a lăsat un mesaj emoționant pentru România, în cadrul zilei de 1 Decembrie. Iubitul actor a transmis acestea la finele unui moment cultural. ”României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc.

Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, a spus Florin Piersic pentru ziua României, potrivit a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×