Florin Piersic, apariție de senzație la Avrig! Oamenii și-au dat coate!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/08/2018, 11:55
Florin Piersic, apariție de senzație la Avrig! Oamenii și-au dat coate! GALERIE FOTO
Florin Piersic a facut show la Avrig

Florin Piersic a arătat din nou că este un artist complet, la un eveniment cultural desfășurat la Avrig! A făcut spectacol ca invitat de onoare al unui eveniment cultural desfășurat în weekend la Avrig.

Localitatea Avrig a fost gazda unui eveniment cultural care a durat trei zile! Spectacolul a fost susținut în incinta impunătorului palat Brukenthal, iar invitatul special a fost nimeni altul decât faimosul Florin Piersic.

Florin Piersic, lecție de teatru în direct, la Avrig

În vârstă de 82 de ani, Piersic a făcut senzație pe 10 august cu prestația sa, asistența înghesuindu-se la final să păstreze drept amintire o fotografie cu maestrul. „Au fost trei zile si trei nopti magice in incinta Palatului Brukenthal din Avrig. Zile si seri cu vreme frumoasa si, mai ales, cu artisti si momente UNICE, pe care toti specatorii le-au savurat si le-au apreciat la adevarata valoare. Am avut un magistral Florin Piersic, care a strabatut 8 ore cu masina ca sa poata ajunge la eveniment si sa ne bucure de tot ce inseamna acest Mare Actor al Romaniei!”, au notat organizatorii vrăjiți de flerul lui Mărgelatul. De mentionat că marele actor a apărut la eveniment fardat și aranjat la ochi, ca la un spectacol de teatru veritabil, ceea ce arată că maestrul încă își face meseria fără cusur!

Florin Piersic a șocat audiența, în urmă cu doar câteva zile. Fanii săi au intrat în alertă, după o declarație făcută de marele actor. Florin piersic a spus că nu mai are mult de trăit! Prezent la priveghiul lui Dumitru Fărcaș, cel de care era foarte apropiat, marele actor a transmis un mesaj cutremurător.

Florin Piersic a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre moartea regretatului artist Dumitru Fărcaș, care s-a adăugat la multe alte tragice pierderi ale valorilor românești. Piersic a dezvăluit că se cutremură la gândul că tot mai mulți dintre prietenii lui artiști se sting din viață. Cu durere în suflet, actorul a realizat că o bună parte dintre personalitățile pe care le admira și cu care avea și frumoase legături de prietenie au plecat dintre noi, acest lucru făcându-l să se gândească, de asemenea, și la propriul sfârșit.

Moartea taragonistului l-a marcat pe Florin Piersic, care a vorbit despre propria sa moarte, precizând că nimeni nu se poate opune legii firii și că mai are puțin și va decedat și el. Vizibil afectat, Florin Piersic a transmis un mesaj răvășitor: „Se duc toți oamenii pe care i-am iubit și i-am admirat în viața mea. Nu credeam că eu am să le aduc un ultim omagiu. Dar asta e…Nu mai zic nimic! Mai am puțin și mor și eu! E o lege a firii, nu ne putem opune”, le-a spus actorul jurnaliștilor prezenți la priveghi, potrivit Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×