România îl sărbătoreşte pe Florin Piersic! Super SHOW de 3 ore la TV, AZI, de ziua lui

Mirela Apostol   
în Hotnews
27/01/2016, 16:11
România îl sărbătoreşte pe Florin Piersic! Super SHOW de 3 ore la TV, AZI, de ziua lui

Oricât de greu ar fi de crezut, pe 27 ianuarie marele Florin Piersic împlineşte 80 de ani. Admirat atât de publicul de teatru, cât şi de cel de film, cunoscut din emisiuni TV, dar şi din spectacole, este, incontestabil, cel mai popular actor român.

Florin Piersic sărbătoreşte astăzi împlinirea a 80 de ani de viaţă, iar sărbătoarea va fi atît la TV, cît şi pe scenă.

Astfel, la Opera Naţională Română din Cluj, miercuri, de la ora 18:30, va fi montat spectacolul „Nu mă întreba câţi ani am!”, prin intermediul căruia longevivul artist va fi omagiat. În acest spectacol, actorul va interpreta monologuri din piesa „Peer Gynt”, de Henrik Ibsen, în timp ce Orchestra Operei din Cluj va cânta o suită scenică din concertul „Peer Gynt”, pe muzica lui Edvard Grieg.

După petrecerea de la Opera din Cluj, Florin Piersic va veni la Bucureşti, unde pe 1 februarie, o să susţină cea de-a 1.000-a reprezentaţie cu spectacolul „Străini în noapte”.

De asemenea, la TV, Florin Piersic va sărbători cu românii aniversarea celor 80 de ani alături de Dan Negru,  pe Antena 1, timp de 3 ore, între 20.00 şi 23.00, la emisiunea „Te pui cu blondele!”

De asemenea, Casa de Producţie a TVR a programat unul dintre cele mai apreciate spectacole ale sale, „Jocul de-a vacanţa!”. Piesa scrisă de Mihail Sebastian se va difuza pe TVR 2, de la ora 20.00, adaptarea şi regia TV Geo Saizescu. În distribuţie: Violeta Andrei, Florin Piersic, Matei Alexandru, Tamara Buciuceanu-Botez, Victor Moldovan, Sebastian Papaiani, Coca Andronescu, Mariana Cercel şi Vasile Filipescu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×