Imagini cu vila Vioricăi Dăncilă. Locația de vis unde și-a construit imobilul

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
02/11/2018, 14:48
Imagini cu vila Vioricăi Dăncilă. Locația de vis unde și-a construit imobilul GALERIE FOTO

Viorica Dăncilă(54 de ani) își încarcă bateriile într-o locație de vis, pe Valea Prahovei, acolo unde are o vilă foarte spațioasă, construită alături de soțul ei și de unde au fost publicate primele imagini. Premierul României a cumpărat terenul pe care a înălțat fabuloasa construcție, în anul 2000, pe vremea când era președintele Organizației de Femei din PSD, la Videle. Pe suprafața de 544 de metri pătrați, pare că mâna dreaptă a lui Dragnea și-a îndeplinit visul cu ochii, rezultând o locație unde își încarcă bateriile cei din familia Dăncilă, ori de câte ori au ocazia.

Se pare că Viorica Dăncilă a stat mereu bine la capitolul financiar, iar de la achiziționarea terenului până la finalizarea construcției au durat totuși 7 ani, perioadă în care a fost urmărit un plan care să includă toate preferințele membrilor familiei. Locația nu este departe de DN1, dar nici chiar la stradă pentru a ”beneficia” de praful și zgomotul mașinilor care circulă în număr atât de mare pe acolo. Se află în județul Brașov, într-o zonă iubită de amatorii de sporturi de iarnă.

Viorica Dăncilă și-a vopsit vila în culoarea sa preferată: roz
Viorica Dăncilă și-a vopsit vila în culoarea sa preferată: roz

Vila Vioricăi Dăncilă, o locație de vis

În perioada în care Viorica Dăncilă a fost europarlamentar, a câștigat o sumă frumușică, mai exact, 78.174 euro pe an. Nici soțul ei, Cristinel Dăncilă, nu aducea mai puțini bani în casă: 436.000 de lei pe an, la o companie petrolieră. Astfel că finalizarea vilei de la munte a fost floare la ureche pentru cei doi, iar azi construcția se înalță falnică și… roz, cu steagurile României și ale Uniunii Europene fluturând țanțoș din balconul casei, de parcă ar fi mai degrabă vilă de protocol decât loc de liniște și relaxare.

Casa are o amprentă la sol de 156 de metri pătrați, având o suprafață totală de 417 metri pătrați. Aceasta are în imediata vecinătate o pădure deasă de brazi și un drum forestier. Nu foarte departe de această locație, însă, se află domeniul unii sanatoriu dedicat nevrozelor, așa că doamna premier nu pare să fie în pericol de a fi deranjată vreodată de vreun vecin. De asemenea, vila este împrejmuită cu un gard trainic din fier forjat cu plexiglas, iar pe fațada construcției tronează tâmplăria de lemn care împrejmuiește balconul.

 

 

Din balconul vilei, tronează steagurile României și cel al UE
Din balconul vilei, tronează steagurile României și cel al UE

SURA FOTO: Wowbiz.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×