Monica Anghel și-a impresionat fanii cu noul său look!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/11/2018, 16:32
Monica Anghel și-a impresionat fanii cu noul său look! GALERIE FOTO
Monica Anghel și-a impresionat fanii cu noul său look!

Monica Anghel a reușit să-și impresioneze fanii cu noul său look. Cântăreața a slăbit enorm de mult, iar fanii s-au îngrijorat. Ulterior au înțeles că Monica nu are nicio problemă de sănătate și s-au bucurat pentru reușita sa. Frumoasa artistă s-a chinuit ani de-a rândul cu kilogramele în plus. Într-un final, Monica a reușit să ajungă la o greutate normală fără să apeleze la bisturiu.

Au existat cârcotași care au spus că meritele nu sunt ale Monicăi, ci ale unui chirurg estetician priceput. Monica Anghel a negat toate aceste bârfe și a elucidat misterul: „Mai avem mici colăcei, mai avem…Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul! Mi-am tăiat coloana, anul trecut…iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc.”

Monica Anghel a slăbit enorm, iar fanii sunt impresionați

Vedeta a slăbit considerabil, iar acum a început să-și schimbe și look-ul. Monica a mers de curând într-un cabinet stomatologic pentru a-și reîmprospăta zâmbetul. Cântăreața este extrem de pozitivă, iar noul stil vestimentar are un aer fresh (proaspăt).

„Niciodată nu este prea tarziu, mi-am descoperit stilul meu (…) mă simt EU , sunt bucuroasă, fericită , elegantă, rafinată, ! Vă pup și vă iubesc pe toți, prieteni dragi”, a scris Monica pe pagina ei de socializare.

Monica anghel este extrem de mândră de noua sa siluetă
Monica anghel este extrem de mândră de noua sa siluetă

Monica Anghel este tot mai atentă la felul în care arată

Monica Anghel este tot mai atentă la felul în care arată. De aceea, cântăreața s-a apucat și de sport. Monica merge la clasele de „Zumba” cu regularitate, iar lucrul acesta se poate observa cu ochiul liber: Silueta artistei este din ce în ce mai tonifiată.

„Pe mine și pe a mea prietena Ionela Preda ne-au convins, mergem și noi la Zumba să ne învete Raluca Petrica, instructor de ZUMBA ???? Ne vedem la antrenamente, să aveți o zi minunată ????”, a mai scris Monica. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×