George Copos, mariaj cu amanta! „Are și-o fetiță, a doua”

Raluca Ogaru    Maria Cristina    Ana Chivu   
în Poze haioase
30/09/2018, 14:17
George Copos, mariaj cu amanta! „Are și-o fetiță, a doua” GALERIE FOTO
George Copos, căsătorit cu amanta pe care a avut+o în timpul fostei căsnicii

Fostul patron al Rapidului, George Copos, s-a căsătorit cu fosta amantă. Totul a fost făcut în secret! Bărbatul de 66 de ani s-a căsătorit cu Elena Stoica, mai tânără decât el. După o căsnicie eșuată cu fost soție, Cristina Copos, femeia care l-a făcut tată prima oară, și-a găsit rapid altă iubire.

Se pare că cei 37 de ani de mariaj cu mama copilului său s-au dus pe apa sâmbetei, dat fiind faptului că n-ar mai fi existat iubire. Chiar pe parcursul căsniciei cu Cristina Copos au apărut speculații potrivit cărora George Copos ar fi fost şi atunci în tandrețuri cu Elena, cea pe care a luat-o acum de soție.

George Copos la a doua căsătorie

George Copos alături de soţia sa, Cristina Copos
George Copos alături de soţia sa, Cristina Copos

După cei 37 de ani de căsnicie dintre George Copos și soția sa, au rămas în urmă amintiri, dar și Alexandra, fiica acestora de 33 de ani. Mariajul s-a dus, controversat este faptul că pe cea pe care a făcut-o mai nou Doamna Copos a cunoscut-o în 2006, moment în care încă era căsătorit. George Copos și fosta amantă și-au oficializat relația în vara anului actual.

George Copos alături de fosta soţie, Cristina Copos
George Copos alături de fosta soţie, Cristina Copos

„Copos și-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor). Acum e foarte tare, e verde, are și-o fetiță, a doua.

S-a recăsatorit, are o familie … Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deștept, omul dracului… Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”, a mărturisit la o televiziune de sport fostul șef al Ligii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×