Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon, se plimbă cu trotineta electrică prin București

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/09/2018, 22:01
Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon,  se plimbă cu trotineta electrică prin București GALERIE FOTO
Vladimir Drăghia, câștigătorul “Exatlon”, se plimbă cu trotineta electrică prin București

Vladimir Drăghia, câștigătorul “Exatlon”, se plimbă cu trotineta electrică prin București. Acesta și-a reluat viața imediat după ce a venit din aventura din Dominicană.

După ce a căștigat și a donat premiul său de 100.000 de euro, a rămas la aceleași obiceiuri. Vedetismul nu s-a instalat în Vladimir Drăghia, așa că a fost surprins de curând oprindu-se la un vestit loc cu produse de patiserie.

Citește și: Daniela Crudu, cele mai sexy imagini din ”Ultimul Trib”!

Citește și: Episodul doi din „Fructul oprit” aduce noi controverse: „Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?”

Vladimir Drăghia, câștigătorul “Exatlon”, se plimbă cu trotineta electrică prin București

Vladimir Drăghia, a câștigat show-ul de aventură în primul sezon al acestuia. El a fost în marea finală alături de Ionuț Sugacevschi. După mai bine de 5 luni de chin și probe grele fizice, Drăghia s-a putut numi primul căștigător „Exatlon”. Premiul de 100.000 de euro a mers în întregime către tabăra Magicamp, o comunitate care face viața mai ușoară copiilor bolnavi de cancer.  Se pare că postul turcesc a avut grijă ca eforturile lui să nu fie în zadar, așa că a fost în vizorul lor pentru noul format ce avea să apară. În prezent, Vladimir Drgăghia(32) prezintă alături de Ilinca Vandici emisiunea Fan Arena.

Drăghia are destul de multă experiență în televiziune. Acesta a debutat ca actor în „Vocea inimii”, iar mai apoi a făcut senzație în celebrul serial “Narcisa sălbatică”. Actorul de 32 de ani a câștigat premii la emisiunile:„Splash, vedete la apă!” și „Şerifi de România”. Acesta a fost prezent în numeroase producții de televiziune și a participat acum mulți ani la „Burlacul”. Vladimir Drăghia a scris un volum de poezii care a avut mare succes în 2014, însă se pare că tot televiziunea este o sursă de venit consistentă.

Cum a câștigat „Exatlon”

Imediat după terminarea ediției emisiunii celei mai dorite de public, au ieșit la suprafață detalii deosebite despre cum a reușit marele căștigător să supraviețuiască. Actorul a dezvăluit modurile prin care a reușit să se mențină tare și să reușească să petreacă mai bine de 5 luni în acele condiții. Acesta a găsit o variantă ca să își îmbunătățească meniul pentru a putea avea putere să concureze la jocurile sportive.
„Mâncam foarte multă nucă de cocos. La un moment dat am simţit nevoia să mai schimbăm gustul şi am ales varianta asta în care am prăjit-o. Am mâncat nucă de cocos proaspătă, nuca de cocos prăjită, nuca de cocos crudă, udă, pusa în apă de mare care să o săreze. Cam asta a fost acolo, un concurs de supravieţuire”, a declarat Drăghia.

Declarații Cosmin Cernat

„Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut. Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon” . De-a lungul carierei mele de comentator sportiv, am fost acuzat că țin cu Dinamo, cu Steaua, cu Rapid. Probabil, sunt telespectatori care afirmă că sunt mai apropiat de Faimoși sau de Războinici, dar nu o să pot să spun că am vreun favorit, pentru că nu am, și asta dintr-un singur motiv: toți cei care mă cunosc din lumea sportului știu că eu iubesc sportivii, indiferent dacă încheie competiția pe locul 7 sau pe primul loc”, a povestit Cosmin Cernat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×