Natalia Mateuț, într-un costum de baie minuscul! Fiica marelui sportiv se lasă răsfățată de razele soarelui

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Maria Cristina    Nicoleta C   
în Stiri mondene
24/08/2018, 15:22
Natalia Mateuț, într-un costum de baie minuscul! Fiica marelui sportiv se lasă răsfățată de razele soarelui GALERIE FOTO
Natalia Mateut este prezentatoarea matinalului de pe postul Antena Stars.

Natalia Mateuț a fost surprinsă la piscină într-un costum de baie minuscul. Fiica marelui sportiv de la Dinamo nu are o problemă în a se lăsa răsfățată de razele soarelui, îmbrăcată cât mai puțin. Prezentatoare de televiziune se simțea în largul ei la piscină, purtând un costum de baie alb, cu modele finuțe.

În această lună, a fost ziua tatăl ei, Dorin Mateuț, căruia i-a dedicat un mesaj, pe contul său de Instagram, alături de o fotografie. Aceasta îi declara dragostea și întreaga ei considerație pentru tot ce a făcut pentru ea. ”La mulți ani celui fără de care nu aș fi fost eu cea de acum. Te iubesc!”, a scris prezentatoarea.

Natalia Mateut, intr-un costum de baie minuscul.
Mesajul Nataliei Mateuț, postat în cinstea tatălui său.

Natalia Mateuț, într-un costum minuscul! Ce operații estetice are prezentatoarea?

Fiica lui Dorian Mateuț, în vârstă de 27 de ani, a trecut deja prin cabinetul unui medic esteticial. Potrivit informațiilor din presă, prezentatoarea postului Antena Stars, a emisiunii matinale, are deja o listă scută de îmbunătățiri ale aspectului ei fizic. Natalia a vorbit deschis despre operațiile estetice. Aceasta are un implant al pomeților și un contur al buzei superioare de care nu se sfiește, ba dimpotrivă.

Natalia Mateut, într-un costum de baie minuscul.
Natalia Mateuț, luandu-i interviu tatălui său, pentru postul pentru care prezintă.

De asemenea, nu numai ea se mândrește cu felul în care arată acum și de ce a reușit să facă până la această vârstă, ci și tatăl ei. Legenda fotbalului românesc, Dorin Mateuț, spune că ”esențele pure se țin în sticluțe mici”. Se pare că acesta își dorea la început băiat, ca să calce pe urmele sale, dar viața i-a oferit altceva. ”Este logic că mi-am dorit un băiat, dar dacă au ieșit două fete mi-am zis așa: Esențele pure se ţin în fiole mici”. „Fiolele mici au fete, Cămătaru are fete, Balaci are fete, Maradona la fel. Mi-am dorit într-adevăr să fie un băiat, dar dacă a fost să fie două fete, poate că sunt cu atât mai fericit”, a declarat starul de la Dinamo, în cadrul unui interviu, potrivit spynews.

Dorin Mateuț, legenda fotbalului românesc

Natalia Mateut, intr-un costum minuscul de baie.
Dorin Mateuț, fotografiat pe teren în primii săi ani de activitate.

Cât despre viața de fotbalist, acesta a spus că visul de a fi cineva în acest domeniu a luat naștere încă de când era copil.”Pasiunea de fotbal a început când eram mic, în spatele blocului. La vârsta de 11 ani a venit un antrenor de la Corvinul Hunedoara, în spatele blocului unde „băteam” mingea, şi m-a chemat la stadion. Efectiv atunci a început cariera mea, la piticii de la Corvinul Hunedoara….Sincer să fiu, e foarte greu ca, la vârsta de 17 ani, să joci într-o echipă unde evoluau jucători precum Lucescu, Dumitrache, fotbalişti adevăraţi. Am reuşit să mă integrez şi să mă menţin la nivelul lor….A fost o satisfacţie enormă, să ajungi să fii numărul unu în Europa, a fost ceva extraordinar să atingi apogeul carierei cu un trofeu de o aşa măsură”, a mai povestit legenda fotbalului românesc, în cadrul interviului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×