Scandal în club! Fata lui Dorin Mateuţ s-a luat de soţia lui Mutu

în Hotnews
19/01/2016, 08:26
Scandal în club! Fata lui Dorin Mateuţ s-a luat de soţia lui Mutu GALERIE FOTO

Adrian Mutu, Sandra Bachici si fiica cea mica a lui Dorin Mateut au facut deliciul unui intreg club, dupa ce Alexandra s-a dat in spectacol si s-a luat la cearta cu fotbalistul, care a chemat de urgenta bodyguarzii.

Adrian Mutu si sotia lui, Sandra, au fost, weekend-ul trecut, intr-un club din Capitala, unde, la un moment dat, disctractia le-a fost stricata de o tanara aflata sub influenta  … distractiei. Fata se numesteAlexandra Mateut, fiica cea mica a celebrului fotbalist Dorin Mateut, care de la o vreme numai prin cluburi sta si se distreaza pana dimineata. Asa s-a intamplat si saptamana trecuta, cand dupa cateva pahare de … suc, fata s-a trezit la masa lui Mutu, care se afla impreuna cu sotia lui, Sandra, si cativa prieteni la o mica reuniune. CANCAN.ro a aflat detalii despre scena care a bagat in sperieti pe toata lumea. Asadar, fata lui Mateut s-a pus in fata frumoasei sotii a lui Mutu, iar cand aceasta a vazut-o a presupus ca vrea sa-i ceara o bricheta si s-a oferit sa-i ofere una, insa Alexandra a facut un gest pe care mai tarziu, cel mai probabil, l-a regretat. „A venit la masa la Adi si s-a pus in fata Sandrei. Era foarte … distrata. Ea nu i-a spus nimic, i-a intins bricheta, insa ea i-a luat pur si simplu tigara din mana. Sandra fuma un slim, iar fata i-a luat pur si simplu tigara. El a vazut toata faza, pentru ca nu-si scapa sotia din ochi si nu s-a putut abtine. La inceput nu stia cine e fata.”, au declarat surse de incredere, pentru CANCAN.ro.

Aflat la masa, Mutu i-a facut semn Alexandrei sa vina la el, iar apoi a luat-o dupa gat si a intrebat-o care este problema ei si cum isi permite sa faca un asemenea gest, mai ales daca nu o cunoaste pe Sandra.„El s-a enervat rau, face urat cand vine vorba de Sandra. A luat-o de parul de la spate, dar nu a tras-o, doar a luat-o dupa gat si i-a prins si parul cand a prins-o si a luat-o la intrebari. A zis ca nu intelege cum isi permite sa vina la ei lasa masa daca nici nu se cunosc, dar si daca nu ii este rusine pentru ce a facut. Si mai ales pentru ce a facut. In secunda doi, Adi a chemat bodyguarzii si a impins-o spre ei. I-a rugat sa o scoata afara din club.”, au mai spus sursele noastre. CANCAN.ro a luat legatura cu Alexandra Mateut, insa tanara a facut o marturie neasteptata, anume ca nu neaga cele intamplate, semn ca vrea ingropat subiectul de rusine. „Nu comentez nimic referitor la cele intamplate. Nu sunt o fire conflictuala si nici dornica sa apar in presa de scandal. Am o perioada aglomerata, sunt ocupata cu facultatea.”, a declarat Alexandra Mateut, pentru CANCAN.ro. Problema este ca tanara nu sustine tocmai adevarul, deoarece in imaginile postate pe Instagram apare fericita cu paharul de vin rosu, alb sau shoturi multe in mana. Despre comportamentul neadecvat al Alexandrei se plange toata lumea, inclusiv sora acesteia. „Nici Natalia nu stie ce sa-i mai faca. O face de ras peste tot.”, au mai spus surse apropiate.

Sursa: Cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×