Zici că-i bătută! Natalia Mateuţ s-a machiat de ne-a speriat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/02/2016, 18:02
Zici că-i bătută! Natalia Mateuţ s-a machiat de ne-a speriat GALERIE FOTO

Prezentatoare la o petrecere dedicată primarilor, fiica fostului dinamovist Dorin Mateuţ, a cam exagerat cu machiajul. Tonurile alese pentru colorarea pomeţilor aveau o nuanţă vineţie care aducea mai degrabă cu o lovitură.

Ca în mai toate situaţiile, Mateuţ nu avea cum să treacă neoservată nici de data aceasta. Cocoţată pe tocuri înalte, coafată impecabil şi îmbrăcată într-o rochie pe cât de elegantă, pe atât de sexy, Naty ieşea în evidenţă. Un singur detaliu însă a tulburat această imagine de divă care nu se zgârceşte atunci când îşi accesorizează ţinutele de mii de euro: machiajul.

3-21

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Prea pronunţat, acesta a fost realizat în tonuri care, chiar dacă sunt în tendinţe, nu i s-au potrivit tocmai bine brunetei. Trecând peste ochii prea accentuaţi, Natalia purta pe obraji un fard vineţiu cu reflexii metalice care, privit din anumite unghiuri, arăta mai degrabă ca o vânătaie şi nu ca un machiaj profesional menit să o avantajeze.

Acest detaliu însă a fost practic invizibil pentru veteranul Daniel Iordăchioaie, care i-a dat toată seara târcoale Nataliei, încercând abordări chiar mai tinereşti decât ţinuta lui.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×